Hej Borlänge, Hej Peace&Love!

Jag gråter blod. En bit av mitt hjärta har krossats i tusentals bitar. The Kooks kommer inte till peace and love.Varför? Röstsköne, gitarrspelande, snygge, fantastiske, indiepoparnas lille prins Luke har dragit på sig en infektion. Satans perkelebananer. DET HÄR HADE JAG JU SETT FRAM EMOT! Inte bara jag, 234234234 andra också. Snyft.

Imorrn bär det hur som helst av. Som tur är har jag fortfarande mitt kära mando diao, hoffmaestro&chraa, lasse w med flera att förlita mig på! Det här blir bra endå. PEPPA nu FÖRFAN!

HEIDO NU KÖR VI SES I BORLÄNGE DÅ!!!!! <333333

/ En tjej i festivalstimmet

MYGGBETT!!!!!

Alltså myggor???!!! Varför finns dessa plågoandar som är en skam för djur?? Åh, betten kliar så förbannat och lämnar osexiga ärr. Varför det kliar som värst på kvällarna är också en stor fråga.. Perkele!!!!!

Sov bort det bara.. Morr...

G'natt

/ E

Lägesrapport

Sammanfattning.

Lov=skönt

Utan jobb=dåligt

Vänner: världens bästa!

Studentskivor: två stycken, madde och jennys (maddes imorrn!)

Nytt jonkrekord i grupp: 29 (!!!!!!!)

Nya mål: promenad 4 dagar i veckan (jag&amanda+elljusspåret=sant)

Kommande födelsedagar (inom kort): olivia, emma och emelie och i samma ordning!

Det var en liten kort lägesrapport! Nu blire goder natt!

/ E


imorgon=SOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!!!

imorgon=SOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FYFAN vad skönt! Är så fruktansvärt less på allt som har med skolan att göra. Ska fasiken blunda varje gång jag åker förbi hedbergska i sommar. Det man inte ser det existerar inte, det vet du väl? Hehe... Jag vill också gratulera till alla nyblivna studenter som efter flera års slit nu äntligen kan ge sig ut i livet på nya äventyr!

Jag har faktiskt besökt en studentskiva idag. Ingen mindre än granndamen Jennys! God mat, gott sällskap, en bedårande liten bebis och en förtjusande nybliven student! Hon fick såklart motta en hel del presenter från alla nära och kära. Av mig och amanda fick hon en kokbok att fylla i själv, ett assnyggt kort ( ;) ) samt våra favoritrecept! Fniss. Det var absolut en trevlig tillställning i familjen Vesterlunds partytält!

Imorgon ska vi estettvåor, och kanske diverse andra, samlas på norra för lite fiesta och brännboll! Hur kul som helst tror jag! Senare blir det krogen i goda vänners sällskap. Det kan inte bli mycket bättre, vi satsar på en kanonkväll!

Nu värmast väntar tandborstning och sängen! jag säger det igen...

SOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


/ E

ETT EMO TOG MIN BLOGG

AHAHAHA. TJENA ETT EMO SNODDE MIN BLOGG FÖRUT!!!!!!!! VET FAN INTE VEM ALLTSÅ!!!!! SCHAAAS

Nu ska vi se positivt på framtiden gott folk.

Jag har mina nära och kära, jag är frisk och hälsosam ibland, det vankas peace and love och sommarlov! Det ska räcka för att tända en liten gnista. Tanken på sovmorgon imorrn får också glöden att sträcka på sig lite extra :) SOV GOTT!

/ E

ORKAR INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Skitdag. Skitallt.

Jag fattar inte hur jag lyckas? Har helt plötsligt drunknat i läxor. Här sitter jag nu med nackvärken från helvetet och både spanska och matte kvar. Utan sommarjobb är jag också. Kan man få somna en stund och vakna upp typ i juli? Tack på förhand.


/ LESSSOMFANIHELVETETORKARINTEHEJDÅ

EYEscream

Ojojojojoj! Nu de vare igge låegnt kver i skolen! To vegger, på ren dansk! ehehe
Lite spanska och matematik kvar bara. Piece of a fucking cake. Det här klarar jag! WOHO!
Hoppets stjärna har tänts och det känns bra, bra bra bra braaaaa!


Det enda som fattas i min vardag skulle väl vara denna läckra kreation!!


Det är EYEscream, så jävla söt :')


/ E



 


Fotboll och pastejsmörgås

Tjena tjena. Tänkte bara kika förbi här en snabbis och säga några väl valda ord. För det första så ägde KIF ut selånger idag på fotbollsplanen. Är så stolt över mitt lilla lag :') För det andra så är jag nå jävulskt sugen på en pastejsmörgås med saltgurka! Mmmmm!

Det var allt. PUSS!

/ E

RSS 2.0