I've traveled the world and the seven seas

JAG ÄR HEMMA!!!!!

Hehe juste.. ni kanske inte ens visste att jag varit borta? Ni kanske trodde att min totala brist på närvaro i denna blogg berodde på att jag är slö och dålig på att skriva????!! Men icke. Inte denna gång. I fredags tog nämligen jag och min goda vän amanda vårat pick och pack och tågade ner till västerås och våran lilla sötis madde! Väl där köpte vi jordgubbar, groggvirke och gurka m.m för att sedan åka till hässlö och förfesta!

Madde och hennes klass drog in till stan lite tidigare för att starta igång sin studentskiva på krogen Pluto. Efter en bussfärd och några sinnesförvirringar anlände även jag och amanda till staden. Vi gick och tog en öl (!!!!!!!!) medans vi väntade på att västeråsborna skulle blir klara. Efter avslutad öl (!!!!!!) anlände vi till truppen och intog dansgolvet! Det blev en rolig kväll med många skratt och trevligt umgänge!

Lördag. Vaknade, utan baksmälla alla tre, hemma i maddes krypin. Tog oss en äggmacka och gick sedan ivåg på roll out (flygplansuppvisningar). Jag har nu tydligen sett några av världens coolaste flygplan, bl.a. Spitfire från andra världskriget. Det är ju lite fränt. Typ. Ett par brända axlar senare blev vi glassugna och skrapade ihop några cyklar för att ta oss till McDonalds och testa deras nya glass "Mc Flurry Maräng Swiss", den får 3,5 maränger av 5 möjliga, inte illa! Efter glassen blev det hemfärd till Hässlö och dax att göra sig iordning för en mysmiddag i stan med brudarna. Det blev en riktigt smaklig måltid och lite busigheter. Killen i kassan fick motta 4,50 kr i dricks och en lapp med texten "Till den manlige servitören. Call me if you wanna have fun..." inklusive maddes nummer. Att tillägga är att han ringde upp senare under kvällen! För madde och amandas del blev det senare under samma kväll ett nattdopp, samt att vi alla spelade volleyboll. Riktigt roligt!

Idag, söndag, har vi hunnit med en timmes sol och bad för att sedan vinka av madde och ta tåget tillbaka hem. Nu sitter jag här och ska se om jag kanske kan locka med någon familjemedlem ut på lite kubb!

HÖRES!

/ E

Plugghästen

Det finns inte så många hästar kvar i min närvaro längre. Den jag träffar på oftast är plugghästen. Jag ser den varje gång jag går förbi spegeln och jag blir lika frustrerad varje gång. Sen ser man väl en och en annan tacohäst då och då, men det är ju bara vid speciella tillfällen. he he he....

Nej nog med gnäll! Ska bita i det sura äpplet ett tag till, sen jävlar ska det dansas lyckans tango när skiten är överstökad. Kan bli en syn med tanke på att jag fan inte kan dansa.....?!

Adjö era igelkottar. Hörs och störssssssssss


/ The E

WOHOOO I'M BACK!!!!!!!!!111

WOHOO i'm back in business kompisar! Nu har jag skaffat lite ork och lite läxor att skjuta upp igen, för att kunna sitta här och tala om allt fantastiskt intressant som händer/ har hänt i mitt liv på senaste! Jippie-ka-yey !

JAG HAR varit på min första krogrunda. Eller mina första kanske jag ska säga. Hela helgen var ett jävla supamarathon, dock ett jävligt roligt sådant! Klart roligast var nog Mr Metal, även kallad Henke. Imagine: 25 bast, svart fett axellångt hår, solbrillor, lite smått rultig och med en club deströyer tröja. Jag skulle tydligen ta hans nummer ifall jag "ville gå på efterfest". Tack ska du ha Henke för inbjudan, men det får bli någon annan gång det. Dock var han snäll och bjöd på öl. Det rockade Fridas och Oskars värld. Jag tror att jag rockade Henkes. HAHAHA .punkt.

Kommande helg väntar Mad the Bads studentskiva. Förmodligen mer alkohol också, vilket känns mindre nödvändigt.. men det blir skojj det med, det vet jag! Tänk att min lilla hästtjej med pokémontröja har blivit så stor och ska ta studenten! Det är så att man vill fälla en tår :')

För övrigt pågår repetetionerna inför 6 juni! Sveriges lilla nationaldag. Den ska firas på stora torget med estet och buller och massa bång! Jag kommer medverka i två nummer: Show must go on och fame. Jag kommer vara asnervösa tjejen och dö lite på fläcken då det är dax, men det ska nog gå bra!

Adios amigos!

/ Your beloving E

fattaru

Seriöst. Jag suger på att uppdatera. Men har ingen bloggork kvar. MEN DET KANSKE INTE ÄR SÅ SVÅRT ATT FATTA FÖR DET ÄR JU VÅR!!! Det jag ville komma fram till var att jag älskar våren mer än denna blogg, så därför spenderar jag hellre tid med den :)

Däremot ska jag uppdatera er lite. Jag är numera 18 år och en vecka. Saftigt. Jag hade ett superparty förra helgen, en rockfest för alla mina dudes, som rockade totalt! Tack alla för fina presenter och ert goda sällskap! Jag gillar er!
Bilder kommer väl KANSKE någon gång så småningom. Tills dess, PEACE OUT!

/ E


My Sweet Pearl

Idag 18.00 åkte hon. Min fina lilla Pärla som ligger mig så varmt om hjärtat. Ja, det gör ont och jag kommer sakna henne så som jag förmodligen aldrig har saknat något förrut. Jag vet att det var mitt beslut och att det till viss del borde kännas enklare på så sätt. Kanske kommer det här i längden att vara den bästa lösningen, men just nu känns det bara bara tomt, så fruktansvärt tomt. Det skrämmer mig att veta att livet kommer ta en ny vändning från och med nu. En vändning jag länge trott ska vara den bästa. Jag antar att jag kommer få mitt svar, men kan inte låta bli att undra; till vilket pris?



Bör också tillägga att vi var upp och kollade på stallet och omgivningen idag där Pärlan ska bo, iaf i en månad framöver. Det var jättefint och hon kommer att bli väl omhändertagen. Det är egentligen det viktigaste för mig.


Jag älskar dig babypearl, föralltid. Du är en del av mig.

/ Matte

Hoffmaestro & Chraa till Peace & Love!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sa jag att jag hade flyt? HOFFMAESTRO & CHRAA KOMMER TILL PEACE & LOVE I ÅR!!!!!!!!!!!!!! SA SKRIKA AV GLÄDJE OCH GÖRA VOLTER NU! ADJÖ


/ E


Flyyyyyyt

Idag har varit en bra dag. Jag har haft flyt! Lite iaf. Jag är en väska och ett mvg rikare, samt några viktiga detaljer till min rockiga utstyrsel inför fredag! Satan i h*rgatan vad jag är taggad alltså! En ny frisyr dagen till ära har också hunnits med.Näiz.

Nu ska jag sova gott gotti gott gott! Godnatt mina små larver, hörs väl imorrn om ni har tur ;)

/ E

The aktivness

Idag har varit en körig dag! 8.30 startades dagen med ett hett gympapass. Svettades som ett bacon och var som vanligt överenergisk. Den fortsatte med en meningslkös lektion kultur och jävla idéhistroria med Ingrid.., sedan lite gehörs och musiklära med Lina. Av våran lilla Darling och engelskalärare Jo fick vi sedan ledigt för att kunna musikalrepa. Kockan 15.00 drag musikalerna igång. Emelie, Hans, Camilla och Alma satte ribban högt med sin tolkning av Chikago. Den var asgrym! Vi körde sedan våran grease och det gick väl hyffsat iaf.

Efter skolan blev det en coffee house-sallad och sedan körsång med che florus chorus! Gick för ovanlighetens skulle ganska bra och var till och med lite roligt. Jag och amanda lämnade dock den sjungande skaran brudar lite tidigare för att spela match på alnö, mot alnö. De fick spö med 6-0 och det blev klirrklirr i kovlands poängburk. Awsome!

Nu är jag trött och mör i kroppen, så det ska bli skönt med lite sömn! Imorgon blir det skola, klippning av håret, sökning efter rockiga grejer och läxor. Hårda tag, men nu kör vi! Snart helg och festjävel så det smäller om det! Alkoholen ska spruta och alla ska dansa och rocka satan, det är vad jag önskar mig!

Vi kanske hörs imorrn! WIE

/ E

Sweet Seventeen

Jag är nu alltså inne på min sista vecka som 17 år! Men min sista vecka som omogen? Hehe, tror inte det.. Jag ska nog fortsätta vara rebell ett tag till. Ni vet: skita i allt, hoppa i sängen, vägra duka bordet, leka tjuv och polis, sno godis, smälla ballonger, köpa cheeseburgare på donken, palla äpplen. Sådant som "barn" gör, inte myndiga!

Nu ska jag alltså gå och vara olydig och rida min häst. Kanske UTAN hjälm bara för att vara lite rebell. Man måste ju passa på...hehehe...

Ikväll väntar madde my mate och det ska bli skitkul att umgås med henne! :D


RSS 2.0