Freddie, Fia-med-knuFF, Frankrike och FFffffFFfffffFfff överallt!!!!!

Jag har hamnat i en svacka! En ond Fia-med-knuff-svacka! :O Seriöst, jag brukar äga på detta spel, men just idag blev min käre far bäst av tre och angav sig själv titeln "ångströmsmästaren". Är det något jag är så är det dålig förlorare. Okej, underdrift. Sämst förlorare i hela jävla världen är jag nog. Hehe. Nej, imorrn ska det tas nya starka tag och det blir vinst, jag känner det i fingertopparna redan nu bahhh!

Vad mer?

Jo! Queenprojektet är igång på allvar. Kul men tröttsamt. Jag äääälskar queen! Och hade Freddie Mercury varit vid liv hade jag gift mig med mannen. Okej, han var lite homosexuell, men det skulle inte ha gjort något! Han skulle ju kunna sjunga för mig. Det hade varit grejer det.. Hur som helst så är solisten i detta projekt Magnus Bäcklund (ni vet snubben med blond boyband-frilla, känd från bl.a  gruppen fame och melodifetivalen..) imorrn dyker ju även han, ambitiöst nog (...) , upp på repet. Första konserten är på onsdag, så ni som inte har biljett borde införskaffa en med det snaraste! :)

MADDE kommer hem snart! FAN VAD KUL!!!!! Längtar! Också amandy som för tillfället köper avsugningar på horgatan i paris! Okej, det var väl att ta i. Men hon målar säkert tavlor, bestiger eiffeltornet och äter såntdär franskt bröd, ni vet allt såntdär som fransmännen roar sig med!

Nog för idag kamrater, nu ska jag se om jag kan ragga upp en bra bok så vi kan slå våra kloka huvuden ihop! AdjÖ!

CU!
/ E

warra warra

VILKA KOMMER TILLPEACE AND LOVE DÅ??! MANDO DIAO ELLER!!!!!! FEST
Johnossi och hoffmaistro som saknas nu bara! :')

Ikväll vi varit ett gäng brudar hemma hos micka och firat henne, eftersom även hon numera titulerar sig som "myndig". Vi åt nachos, gurka å avokadogeggan som är asgod som jag vet hur man uttalar, men inte hur man stavar till (guacamole?) å de kirrade skönt i kistan! De goda estetsjälarna på fest och har askul (antar jag). Lite ledsen att jag inte kunde närvara, det brukar vara judekul!! (Judekul= kanske hur kul som helst, för man kan inte ha annat än kuuel i den lilla hatten de har...tror jag) Finns det nått jag är sugen på nu så äre warra warra!

Nej nu måste jag seriöst pissa innan jag läker! CU

/ E


it's a motherfucking deal

Jag och amandy har gjort en deal. Inte vilken deal som helst, utan en motherfucking deal som kickar så mycket ass att skinkorna ramlar loss! På peace and love-09 kommer ni finna oss i olika förklädnader från dag till dag. Dessa är hippie, 50-tal och rocker :') Kommer bli så jävla rockigt. Flower power, prickar och läder, det kan inte bli så mycket bättre!

Okej, en blomfluga flög nyss in i min högra näsborre???! Hoppas han fick smaka på nå gott, typ en stor salt snorkuse..hehe..

/ E

Nu kan jag äntligen andas ut

Åh, vad fruktansvärt asskönt! Det går faktiskt helt hyffsat bra i skolan nu. De senaste proven och läxförhören har gått kanon och jag känner mig faktiskt lite stolt över mig själv, vilket brukar vara en ovanlig känsla i just skolsammanhang! Jag har kommit fram till att jag är för lat. Om jag bara la manken till lite oftare så skulle jag kunna prestera så mycket bättre. Motivation mina vänner, det är nog nyckeln till en hel del. BRA ELIN! (F) .. Fick en msn-ros där också, det var jag värd ;)

Nog om skolprat, blöööh, det är ju tråkigt egentligen!

Imorgon ska jag vara spontan och glad, hihi. Lite hemlighetsfull också! Matilda och jag har lite fuffens för oss, en guldgruva har nämligen upptäckts ;) WIE

Dagens lilla pussmun
går till min kära mor som imorse hade gjort iordning frukost+ en liten baguette att ta med till skolan inför fikarasten. Det gjorde mig glad :)

So long!

/ Elolinon


frågetecken

Överallt, en massa frågetecken




Country

Nu börjar jag blir klar med lite skolarbeten och kan snart pusta ut helt och hållet! Inom närmaste framtid väntar ett matteprov på fredag, spanskaläxförhör och en uppsats om musikens historia. SEN är det klart, eller ja, det kommer ju alltid något nytt man ska göra. Sommar, tänk sommar, tänk snart. Det ordnar sig! :)

Något som är lite roligt är iaf vårat nya tema inför gemensam sång. Gemensam sång innebär att alla som sjunger i åk 2 samlas tillsammans med musiklärarna, som kompar på piano medans man sjunger. Det nya temat är COUNTRY! awsomeness eller! :D Tror det kommer bli askul iaf, lite nytt och annorlunda, det gillas!

Nu ska vi se vad tacohästen kan hitta i kylskåpet.. Kanske lite taco.....mmm! Heido

/ E

Skin



Fina, fina låt !

FF

TJENARE!

Här sitter jag och funderar över helgen som komma skall. Med huset för mig själv så ska jag må gott som bara den. Detta inkluderar att sova i mamma och pappas säng, laga romantiska middagar till me, myself and I (och förhoppningsvis någon annan cool katt), duscha länge, springa naken, vara asful, baka och bara njuuuuta. Jag hoppas jag får lite sällskap också av mina fina vänner, det skulle rocka nå jävulskt!




/ E

Mina fina vänner

Ibland undrar jag vart tiden egentligen tar vägen? Jag har alltid upplevt att den går så fruktansvärt sakta. För att ta 18 årsdagen som ett exempel. Den har alltid känts vara hur långt bort som helst. Bli stor liksom, lite vuxen på något sätt. Nej nu är det en och en halv månad kvar bara. Det finns så mycket jag vill göra. Jag umgås och omges av så himla mycket bra människor, tro mig, jag gillar er verkligen! Men saknar några av er så det gör ont.

JA jag är blödig, men ärlig. och trött. Nu ska jag sova!

/ E


5 sanningar

Pust å stön! Idag har jag: varit på skolan, ridit & tränat. Allt var jobbigt. Dock känner jag mig på nått sätt endå lite nöjd och belåten. Snart väntar en varm dusch och kanske en banan, för att sedan krypa till kojs och gosa ner mig i sängen!

Jag har också blivit utmanad av edis att skriva fem saker ni inte vet om mig! ska försöka....

1.jag oroar mig alltid för vad jag ska säga när jag ska kliva av bussen och inte känner personen som sitter på den yttre platsen.
2.att börja estet är ett av de bästa valen jag någonsin gjort.
3.jag vill bli sångerska. ja, det kan låta töntigt, men så är det.
4.mitt rum blev 2342423 gånger bättre och rymligare sedan mamma&pappa möblerade om där..men det kommer jag aldrig erkänna..
5.jag är egentligen sjukt orolig för att sälja min häst. jag kommer sakna hene tills jag dör. vad ska jag hålla på med då?

(6.saknar en av mina bästa vänner hur mycket som helst,  och ringer och hör av henne alldeles för sällan)

hoppas ni lärde er något nytt nudå!

/ E

Ossy katt

Pappa till Ossy katt som försöker krypa in under sängen:

"Det där är du för tjock för Ossy! Du är inte tillräckligt vig längre."

HAHAHA



fränhardassknäckarbrud

Hej kamrater! Long time, no seen.

Idag har jag lite saker inplanerade.

1.bli klar med spanskauppgiften....... ( detta är mammas idé, inte min... )
2.färga håret
3.rensa garderoben ( en femma på att det inte kommer bli gjort )
4. åka till birsta med pappa och kika på en vårjacka! (skinnjacka=fränhardassknäckarbrud- here i come!! WIE )
5. kika film med emma och eventuellt någon fler cool kovlandskatt ?

detta behöver dock inte ske i den angivna ordningen..hehehe...

ska bjuda er på en full piratjävelbild.














/ E

I am a fighter, baby

Andra skoldagen efter lovet. Tungt. Med en huvudvärk som oregelbundet ploppar upp och ett par trötta ögon har jag kämpat. Kämpat för att inte sjukanmäla mig på skolan och åka hem. Nu vill jag bara sova, äta, kika på tv och läsa en bra bok. Men nej, istället måste jag plugga, rida, träna och plugga lite till! Herre jävla gud, hur ska detta gå??!!...

/ Trött E

Arrr pirate!

Jag tänkte kraffsa ner några rader om helgen för allas trevnad ;)

Dagen D! Eller nästan iaf, Amandas Dagen D i efterhand eftersom hennes födelsedag var på en måndag=inte så jävla festligt. Istället var det party nu i lördags! Piratfest gungade kovlands klubbstuga och man drack rom och sprit och alla andra alkoholhaltiga drycker som finns. Det började lite halvlamt med en dålig skiva som nån halvhjärtat bränt ut, MEN Jenny kom tack och lov och styrde upp det hela med bland annat Hoffmaestro! Då blev jag nöjd och kunde börja festa på riktigt! Alla, jag menar ALLA, var uppe på dansgolvet och dansade runt långbordet, fäktades och sjung. Helt förbannat askul. Tack för en lyckad kväll! Arrrrrr pirate!

/ E

Ooops

AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, MITT FÖRRA INLÄGG?????!!! JAG DÖR PÅ FLÄCKJÄVELN! Chene lite patetiska tjejen eller? AHAHAH

Ps. läsarrekordet är slaget igen, 23 persones, snacka om höjning ;)

Hejdo!

/ Nyktertjej....

Onykter_chey91

MADDE jag saknar dig! Som fan.

Jag är onykter och har snubblat satan här hemma. Mamma vet om det..ops.. Nu ska hon bjuda på resorb...
Imorrn ska jag fan sova aslänge och äta gofrukost med rostad macka och nått mumsigt pålägg.längtar. närmast väntar vattenglaset. Folk har hett sönder mina grejer också. Mina gamla kult-brillor från hippieperioden har dom pajjat. Så jävla arg är jag, en det tro jag inte folk förstår så nu är vi tydligen osams också...? aja. GODNATT. det var ju kul så länge det vara och så länge jag var utan tinitus....

/onykterchey_91

tjena, jag är en ångvält

Jag är ganska nyligen hemkommen från en spelkväll med mina kära estetvänner. Vi körde ett helfestligt spel som gick utt på att göra charader och samla brickor. Mitt lag vann, brudteamet alltså. Precis som förväntat. Cred till gustav som lyckades knäcka min imitation av en ångvält, dock så var han ju med i motståndarlaget...

Nu blire nattinatt och sussa så sött! Imorgon är jag värd att sova ut, sedan på kvällen blire FEST SÅ IN I HELVETE!

/ E

Update: duschen

Hej kamrater! Dag för en liten update nu igen! Det luktar tacos i hela huset och jag har förhoppningsvis väldigt trevlig kväll att se fram emot. Jag är en människa som gillar att ha planer, då känner jag mig riktigt tillfreds,hehe... Här närmast så ser jag fram emot att hoppa in i duschen ( =ingen vanlig känsla dirr ) och tvätta håret med mitt nya redhead-schampoo. Sedan ska jag sucka nöjt och bege min inåt mot våran kära stad! C U

För er som vill se min nya hårfärg, har jag kirrat biffen!



/ E

Mätt tjej söker sällskap

MÄÄÄÄTT. Nyss tagit några tuggor köttbullar och makaroner. Gott var det, nå jävulskt. För att inte tala om ciabattan. Den rockade min värld. Kan inte sluta tänka på den. Hehe...

Livet som rödhårig har iaf fortsatt som vanligt: stallet, kompisar, fia med knuff, fula sig. Det är ju gött, för sånt gillar jag!

Har för tillfället lite kass inspiration när det gäller att blogga, och vill verkligen umgås med någon NU! Så om du känner dig som en potentiell playmate till mig så kan du ju slå en plingeling, eller messa...glöm inte, jag gillar ju dig! :)

/ E

Röd som mens!

Oh holy jesus, I'm RÖÖÖÖD! Så jävla röd. Typ som ketchup, mens, skolkatalogen i 8an. Shit, det är ju ascoolt och skrämmande på samma gång. Mitt hår är verkligen en färgklick i dessa vintertider. Jag gillar det.

Älskvärt att jag och emelie numera har samma hårfärg och det kommer se ascoolt (skittöntigt) ut när vi kommer och går bredvid varann i skolans korridorer ;) Men våran vänskap överlever nog blickarna i hedbergskas matsal :')

Nu ska jag vara social med mina vänner amanda och amanda. Heido mädä!

/ E

Rödhetta är hett

Juste. Jag tror jag förbisett en liten detalj som ni borde få veta! En ganska stor detalj till och med! Detta är min sista dag som blondin! Inte för all framtid kanske, men ett tag framöver kommer min hårfärg (förhoppningsvis) att vara röd! Jag är jättenervös! Men vid min sida har jag ju gabriella "THOR"  toresson, så det ska nog gå bra! Pirrpirrrrrrrrr, AAAAH!


Jag har tänkt mig något liknande Miss Lohans hårfärg. Jag hoppas gabban har tänkt likadant.... ;)

Sjörövarfabbe!

HI HO HI HO HI HO HI HO HI HO!

Här sitter jag med svart på tänderna. Nej, det är inte för att jag är dålig på att borsta de. Det hela handlar om förberedelser inför helgens bravader! Eftersom min goda vän mandy har fyllt 18 bast så blir det ju fest som fän på lördag! Det ser jag verkligen fram emot! Temat är "pirater", så idag har jag investerat diverse smått och gott inför en utstyrsel som heter duga. Roligt har jag haft också! Nu återstår bara att se hur lätt/svårt det kan vara att få bort den här svarta färgen från tänderna. Önska mig lycka till!

/ Pirat E

hotad gul å blå

Jag blev nyss hotad till livet. Det hela handlar om vad som kommer hända om jag inte dyker upp till Thess födelsedagsfika imorn!

ELIN säger:

men vi lär ju synas nått imorn terrorese

terrorese 19år säger:

ja annars slår jag dig över käften och misshandlar dig så du ligger i koma resten av ditt live, det vore ju inte så roligt va

terrorese 19år säger:

nej

terrorese 19år säger:

just det

terrorese 19år säger:
:)

...bäst för mig att jag dyker upp!


Ja må hon leva!

Idag har jag gjort något jag aldrig ska göra om: Motionerat asmycket.

Det började med en ridtur imorse, fortsatte med skridskoåkning och hockeyspel och avslutades med fotbollsträning. Jag tror inte ni förstår hur fysiskt utmattad min kropp är. Hur mycket rumpisen min än kommer vilja förflytta sig från stolen jag nu sitter på, så kommer det krävas en hel del för att det ska inträffa.

Jag har ett uppdrag till innan det blir sängdax! Min kära amanda fyller 18 bast imorgon och jag tänkte bli den första att gratulera henne!!!! (det är något av en statusgrej det där med att vara den första...) Jag hoppas att du inte hinner läsa det här innan jag ringer och sjunger mina sexiga toner ur "ja må hon leva"  för dig! Det ska nämligen komma som något av en överraskning ;) Ville också bara säga att du är bäst i världen och GRATTIS på din dag! Love yah girl, bigtime!

Grattis också till min fina vän Therese! 19 goa och glada år blir hon idag! Grattis grattis till dig med :D



/ E

Uppdateringar: helgen

Min helg har sett ut på följande vis.

Fredag: Myste med amanda gabbi och olga. Åt godis, pratade världsproblem, kollade på klipp on the youtube.com och fes. Olivia släppte kvällens äckligaste prupp. Den schtank satan. Somnade omkring klockan 4. Dog när jag var tvungen att kliva upp.

Lördag: Vaknade död, började leva. Åt asgoda mackor till frulle+lite risgrynsgröt. Det var länge sen. Red lite på popplan  och begav mig sedan ut i skidspåren (skoterspåret) för lite friluftsliv på skidor med min goda vän amandy. Måttot var "NO HESITATION", vilket ni förmodligen vet vad det betyder. Som vanligt tog jag mig an lite mer än vad jag klarade av och det slutade med att jag mer liknade en snögubbe än en männska. Hur som helst så var det roligt! Senare under dagen åkte jag iväg för att fira Hanna som fyller 18 idag. Grattis till henne! Återvände hem tidigt och for iväg till alex där jag spenderade en mysig kväll med brudarna.

Söndag: En ridtur med malle har hunnits med, annar inte så mycket mer. För tillfället laddar jag inför träning och hoppas på att vi ska dra ihop ett litet gäng och hinna åka lite skrillor innan. Det skulle nämligen äga!

Det var väl allt för tillfället. Tjuz!

/ E

RSS 2.0