Twilight

Jag är helt och fullkomligt kär! I en film, en bok! Jag talar om Twilight. Inte bara det att boken är något utöver det vanliga, när jag i filmen såg Robert Pattinson vandra in och göra entre som Edward Cullen var jag helsåld. Jag, Amanda och Madde var på bio idag och såg denna, och inte en trosa var torr när vi lämnade salongen... Nu har jag också dragit slutsatsen att jag inte vill ha något annat än en vampyrkille. De har ju tydligen detdär lilla extra..


Ps. Robert/Edward,call me!

 
/ E

home sweet home

I'm home home home! Och fyfan vad skönt det är! Obeskrivligt, ovärdeligt. Inte ens kylan gör mig särskilt mycket. Det fanns ju både för och nackdelar med att thailand, så jag tänkte göra en liten lista "för & mot" helt enkelt.


- Varmt och soligt
- Tillgång till hav eller pool, 24/7
- God mat
- Relativt billigt
- Ladyboys (lol)
- Hotellfrukost
- Drinkar
- Bara kroppar
- Shopping
- Stränderna
- strandbollspelet
- BANANBÅT


- 12 timmars flygresa
- överskattat
- jobbiga försäljare
- sliskiga yellows
- horgatan
- 60+ gubbar med 20-åriga thailändskor
- fattigdom
- längtan efter vänner
- majoriteten var kass på engelska
- de kör som idioter

Egentligen är det helt sjukt vilka förhållanden en del lever under. Det låg ett slumområde bara en liten bit från hotellet, som man såg varje morron & kväll då man begav sig till eller ifrån hotellet. När de duschade där använde dom sig utav en hink som dom tömde över huvudet. Deras hus var bygda av några plåtbitar och var inte större än vad ett rum i våra hus är. I trafiken fanns inga regler, där körde folk omkring hejvilt. Många på vespa utan hjälm och delas sittplats med ca 3 andra. Värst var kanske synen av pappan som körde sin sovande bebis på några månader, båda helt utan hjälm, han med bara ena handen den andra på sitt sovande barns mage. Helt sjukt...

/ E


 


GOD JUL

MEN GOD JUL DÅ ERA DÅRAR!

Imorgon när ni sitter och tuggar på eran fläskiga julskinka och klunkar julmust som om ni aldrig druckit förut, ägna då er kära vän ( mig ) en liten tanke. Själv kanske jag får nudlar eller lis... Kul jul!

Dock så kan jag berätta om att vi idag har varit in till Patong för att shoppa. Och herrejävlar vad vi uppfyllde vårat syfte med färden! Jag är nu ca 8 trosor, 3 shorts och 2 tröjor rikare. Helt reko. They made me good price, för att citera gulingarna.

Nu är klockan en hel del här, så jag måste krypa till kojs. Dax att sova in julaftonsmorgonen! WIE! Det ska bli spännande att se om frukosten är lite annorlunda imorgon faktiskt... Ska ta några sexiga klunkar resorb innan jag bäddar ner mig också, urs.

Godnatt mina kära, och som sagt, god jul!

/ E

5 dagar kvar

Tjena mittbena, som en thailing så stort imponerade när han sa häromdagen.....

Jag har iaf varit med om en askul jävla sak! Jag har åkt bananbåt! Det var hur kul som helst!!! Tack vare min morbror så åkte vi alla i vattnet hela två gånger (...) Jag och Anna satt och skumpade för att fruktjäkeln skulle skumpa så mycket som möjligt och desto fler gupp, desto roligare blev åkturen! Jag har hittat min grej här i thailand..

Sen så har vi hittat en asskön bar också, Ska Bar heter den och dom spelar i princip bara reggae, hur skönt som helst. Stället är asmysigt, ligger precis nere vid havet.

Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag återvänder hem, kamrater. Försök att inte sakna mig mer än jag saknar er ;) Vi ses inom kort! Sköt om er.PUSS!

/ Your beloving E

Livin' the dream!

Livin' the dream! Livin' the dream! Nu ska jag ner och kasta mig i poolen! Och glöm för guds skull inte mössa och vantar! Heido.

/ Your beloving E


Jag vill bli brun som bajs

TJA!

insåg att jag slagit läsarrekord nu medans jag varit borta, det var lite konstigt tycker jag, men på något sätt kom den inte oväntat. Så jag har funderat och koimmit fram till att jag  kanske kommer få hur många läsare som helst om jag ger fan i att skriva över huvud taget ;) ...
...men så elak skulle ja ju aldrig kunna vara mot mina trogna 15 ;)

De senaste dagarna har jag ägnat åt att jaga krabbor och knäcka kokosnötter! Det är lite av mina nya fritidsintressen här!
Nu ska jag krypa till kojs, elternativt slå på en film! Men lev gott så länge kamrater så hörs vi inom kort!

/ E

Lägesrapport direkt från thai!

Tja kompisar!

Ligger just nu på mor och fars feta hotellsäng, som är sjukt stor... 2,8 meter bred för att vara exakt. Den är nästan så stor så att man stör sig på det! Eller, inte jag förstås...

Idag kan jag till och med utnyttja våra kära svenska bokstäver "å,ä,ö" för jag kan använda min egna lilla laptop (L).

Hur som helst.. Idag har vi bytt hotell! Här finns en grym pool som jag blivit förälskat mig i. Den har nämligen volleybollnät! Sen så har de en bar vid poolkanten så att man kan sitta i poolen på en pelaraktig sak som ska föreställa någon slags stol. Det är inte heller helt fel att ta sig något läskande där!

Nog om poolen! Stränderna är underbara, precis som på bild! Och för att inte tala om solnedgången, får orgasm av att titta på den. Typ. Imorgon ska vi upp tidigt för att komma med en båt som går ut till en ö där vi ska tillbringa Anettes födelsedag. Vi ska bo i en strandvilla, alternativt bungalow, alla 7 pers, där vi ska äta och dricka gott samt ha det allmänt trevligt! Självklart en massa sol och bad också, om min räkfärg hunnit lägga sig lite till d.v.s!

N

Thailandia

Tjena snyggingar!

Har sitter jag i det tropiska klimatet och svettar mig hes medans ni njuter av ljuvliga dagar i solens, skola och varm choklad. Ni fattar inte hur bra ni har det! Skams!

Nej, allvarligt talat! Jag har det helt kanon! Stranderna ar underbara, havet alldeles ljummet, thailandarna trevliga, priserna billiga! Vi badar for det mesta pa olika strander runt om Phuket, jag kan inte stava till en enda av dom, men ni som varit har vet nog att de ar riktigt fina! Tyvarr sa har jag brant mig och vidtagit hudton raka, ar lite rod som fan! Hoppas det lagger sig snart. Har pa nagot vrickat satt lyckats bli forkyld ocksa, hur fan man nu kan lyckas med det i denna oas.. Pa kvallarna har vi hittills utforskat shoppingen och testat ett antal olika restauranger. Jag prutade for forsta gangen i mitt liv haromdagen. Personligen tyckte jag att mina forhandlingsfardigheter var pa topp, medans pappa tyckte att jag betalade aningens for mycket. Det finns en hel del snygga saker har, sa jag ska nog ut pa julklappsjakt nagan dag, det ar namligen inte svart alls att fynda. Har kopt en fet vaska som jag ska idka karlek med ikvall for den ar sa vacker! Har ocksa inhandlat lite filmer ( 15 kr styck!!!! ) som inkluderar bl.a nyaste batman. Smart som jag var tog jag ju med min barbara dator sa jag & anna ibland kan kika pa film pa kvallarna. Ganska mysigt om jag far saga det sjalv!

Nu ska jag snart soka mig upp till hotellrummet for att ta mig en dusch innan middagen! Klockan ar ju trots allt 6 timmar mer har! Saknar er iaf, hoppas ni saknar mig lite med!

Puss & kram till er alla, vi ses snart!

E


...och så kom vi till packningen

Idag har jag fått mycket gjort. Jag har ridit, packat, kollat på alla bra tv-program och spelat fotboll. Dock inte gjort en enda läxa men det är ju en annan historia...

Hur som helst så har jag dragit några slutsatser.
1. Min mor kan inte packa.
2. Min mor bör inte hjälpa andra att packa.

Åsa Nylander har nog inte hört "less is more" särskilt många gånger, det är i alla fall inte det första man tänker på när man ser hennes stora resväska full med kläder. Som den goda dotter jag är så skulle jag hjälpa till att sortera bort kläder som ansågs onödiga. Mitt råd var att plocka bort några av de 20 linnen hon packat ner. Jag lyckades få bort tre... Jag avrådde henne även från att ta med sig långbyxor. Hon har minst två par med sig. Allt efter att tiden gick blev min insats som packningsguru mer och mer halvhjärtad. Det hela slutade med att jag muttrade att hon skulle lägga tillbaka allt igen. Mamma gick dock därifrån med ett glatt leende på läpparna och var mycket nöjd över den lilla hög med kläder hon stolt lyckats utesluta.

När det sedan kom till min packning så gick den  på ca 10 minuter. Klänningar, shorts, linnen, t-shirts, jag hade allt jag behövde för 17 soliga dagar! Mamma var inte lika nöjd insåg jag ganska snabbt efter att hon kikat genom innehållet. Med snabba steg kilade hon iväg till min garderob och med sig tillbaka hade hon diverse kjolar och tröjor. Jag vet inte riktigt hur det gick till, men innan min packning var över så hade jag ungefär lika mycket med mig som henne. Men,men hon är ju söt endå min mor, även fast hon är kass på att packa!

Förövrigt så har jag sagt hejdå till de flesta idag. Jag kommer sakna er! Skulle gärna vilja vinka av esteterna också, gärna med en liten fika eller liknande imorgon.

Hejdåååå!!

/ E


 


Julbak och hockeyspelare

En av spelarna i Timrå IKs elitserielag raggar satan på min anonyma vän och hon vägrar att hoppa på tåget. Vad är problemet? Han har god ekonomi, en grym kropp och förmodligen tjusig lägenhet. Sedan att känslorna inte finns där gör ju inte så mycket, lite får man ju ha överseende med.

Förövrigt så har vi julbakat idag. Jag, amandorna och gabban. Det var mysigt och kul! Vi har alltså laddat upp med julgodis inför våran lilla julafton som kommer äga rum någon dag i slutet av december=)

.. och min anonyma vän vafan, vad är problemet???? :D

/ E

Duktig_Chey91

Jag är så stolt över mig själv! Har lyckats laddad ner ett nedladdningsprogram alldeles på egen hand. Tillägnar därför mig själv det värdiga smeknamnet Duktig_chey91. Nu kan jag lyssna på Mando, Johnossi, Kooks, Coldplay och resterande grabar och brudar när jag vill! Fan vad härligt. Musik är härligt!

Ps1. Tre dagar kvar, then i'm fawking out of here!
Ps2. Madde har skrivit om ett av sitt livs mycket pinsamt ögonblick i sin blogg. Jag ska väl inte missunna er att missa det heller satt : http://sickcyclecarousel.blogg.se

 / E

:/

Tjena. Min kväll gick nyss sönder. Vad ska jag göra nu...? Klockan halv 9 på en fredagskväll.

Freaky friday... imorgon

Tjena igen elle, tänkte nöjda lite över morgondagens sovmorgon bara. Den varar nämligen till ca klockan 12. Sedan har jag bara en kör- och- en gitarrlektion innan jag slutar för dagen. pease.



Nu ska jag ta mig en välförtjänt dusch efter det lilla träningspasset jag uthärdade på che kovlandets tantgympa! Svettades som ett bacon. Kanske tar jag fram mina lilla gitarr Bernard och spelaren liten trudelutt också. Juste, "den" har fått ett namn. Kom på det nyss. Ser verkligen ut som en Bernard i alla fall.

bonvoyage, hur fan det nu stavas!

/ E

Sun, sun, sun here I come!

Tjena! Veckan har löpt förbi med stormande steg och det återstår nu alltså bara två skoldagar för min del detta år! Underbart. Fantastiskt. Ovärderligt! Ja som det ser ut så har thaiarna blivit nöjda och lämnat sina belägringar på flygplatsen och den är i full gång igen! Annars hade jag tamefan druckit en jävla red bull och flugit dit endå! Ingen ska ta min semester ifrån mig.

...och Emelie, jag vet att du inte vill äta min häst. Du är ju vegetarian ;) ! Jag tog det i alla fall som ett förlåt från din sida och vill passa på att be om ursäkt själv också, det gick lite överstyr, så förlåt.
(ps. har inga pengar på mobilen så jag kunde inte ringa)


/ E

REKLAM, MTILDA!

Tja bloggen!

Nu sitter jag här igen strax innan läggdax och ska passa på att skriva några sexiga rader. Jag ska nämligen göra lite reklam! För vadå, undra ni säker nu! Jo, för min vän Matildas blogg eftersom hon så snällt skrev några rader om mig!

Matilda. Matoda. Maduda. Var ska jag börja? Bruden med leendet på läpparna och som har social kompetens nog för att kunna hålla en konversation med sig själv! Estet skulle inte vara lika roligt utan dig, det är en sak som är säker! Personlighet, humor och en givmild vän! T.ex efter våra dans/gympatimmar då jag oftare än ofta brukar ha glömt något viktigt plagg i min klädsel ( typ bh, byxor m.m.. ) så delar hon alltid med sig av sina saker. Sedan gillar ( läs: älskar ) hon korv lika mycket som jag. Det finns helt klart ingen jag hellre delar en grillad med kechup med än henne!

SÅ! Kika in på hennes blogg kära vänner! http://MtildaOlofsson.blogg.se

Godnatt!

/ E

Mätta tjejer_91

Å herregud! Jag och Empan har nyss proppat i oss banan med smält mörk choklad på. Det var så jävla gott! och jag är fortfarande mätt sedan middagen.Ehehehe, ännu mättare nu!

Ikväll ska vi muuusa framför tvn oxhh sedan lägga oss (relativt) tidigt! Jag börjar visserligen inte förrns 11.00 imorrn, och Emelie har lovat att jag får ligga kvar och sova även fast hon börjar tidigt! Skönt!

Såå.,heido! Ha en fortsatt trevlig kväll

/ E

RSS 2.0