EKVATIONSKUNGEN

WÖWÖWÖWÖÖWÖWÖWÖÖ WHO'S THE DUDE?????!!!
I AM THE DUDE!

...and the kung of ekvationer!

Ingen nötjävel är för svår att knäcka! hähähä....

Inatt sover jag gott.  
  / E

Elins kvällsblogg

FULLT ÖS, MEDVETSLÖS
SLAPP DAG, FÖR VÄLBEHAG


WIE WIE WIEEEE! Nu är biljetterna bokade och häcken laddad för fem timmar tågsäte! På fredag denna vecka sticker jag och mandy ner till västerås för att hälsa på våran kära madeleine! haha madeleine, madeleine, madeleine..det klirrade inte riktigt rätt i munnen. Jag ger det ett till försök: På fredag denna vecka sticker jag och mandy ner till västerås för att hälsa på våran älskade MADDE ! där satt den :D

Hei 
  / E

Sunday I'm in love

Jag är kär. Ni måste bara höra dethär!

Ska bara knäcka hur man lägger upp ett filmklipp först! brb...

flottigt värre

Det har varit en fet helg. Då menar jag kaloriemässigt. eheheheeh...

fredag: kladdkaka
lördag: kladdkaka, ananaspaj och chokladtårta
söndag: ( här ska jag bli nyttig igen... )

det blir sallad och vatten i veckan .... tss, NOT!

Jag vill ha...

Ska gå tillbaka till urminnestider! Tiden då man som tandlös 5åring pekade på saker och sa "JAG VILL HA"  också fick man det helt enkelt.. ja, iaf ibland om man hade tur... Även fast jag har blivit ädre så har jag märkt att jag fortfarande har samma begär. Dock inte samma inflytande. Då varken hundögon eller krokodiltårar längre fungerar och man står kvar med 90 kr på kontot som inte går att ta ut, så kan man ju alltid hoppas på att någon givmild själ därute ska lämna ett litet bidrag eller två! Därför skriver jag denna (förmodligen) helt meninslösa lista, och hoppas på det bästa!

så... JAG VILL HA:
- en jeansväst
- baggyjeans
- snygga vinterskor  (finns det?)
- recept på nyttig kladdkaka
- sommar ( vet att det inte går att köpa, men en utlandsresa åtminstonde..)
- ett gymkort
- en egen lägenhet
- nya mobilhörlurar
- en vän som älskar att mocka hästbajs, for free ( vart är du..? )
- massa bra tvserie-boxar

å såklart världsfred o.s.v...

Till dig/er som fixar detta åt mig, skänker jag ett stort tack och ett litet (<3)

T.P.FH. / E



:@ffhfgfgfh&%**##@"

#@ggfgfgfgh*%&##"@

för er som inte fattade dedär så är det "serietidningsspråk" för att man är ganska jävla asarg.. För att ingen ska behöva misstolka så kan jag reda ut redan nu att jag inte är så förbannad egentligen.. Jag vet inte riktigt vad jag är.. arg på mig själv tror jag. Arg för att jag sitter hemma och tycker synd om mig själv. Arg för att jag funderar på att gå ut och springa. FÖRFAN, DET ÄR FREDAG! Jag borde äta chokladbollar och härja!

Nu ska jag gråta, sen ska jag rycka upp mig och sluta vara löjlig!

Ps. Jag saknar madde..

/ E

PÅ DEN FEMTE GÄLLER DET, PÅ TJUGOFJÄRDE SMÄLLER DET

NASTRINA! <3 ERIK says:

VI SKA GÖRA ALLT s:

  ELIN! says:

JAAA

NASTRINA! <3 ERIK says:

HÄNGA I TAKLAMPAN

NASTRINA! <3 ERIK says:

IDKA SAMLAG PÅ GRÖNA ÄNGAR

NASTRINA! <3 ERIK says:

LEKA COWBOYS OCH INDIANER

  ELIN! says:

bestiga mount kovland! riva ner gardiner stampa på blommor!

NASTRINA! <3 ERIK says:

PALLA ÄPPLEN

NASTRINA! <3 ERIK says:

ahhahahaha ja

  ELIN! says:

AHAHAHA FRÄCKT


Som ni ser så har jag och Pomfritchen stora planer inför de la friluftsdag imorrn...! jo juste, vi ska rida också :)



Simply the best


Uffe-burgarn

TJENA, GÖRU????!!11

Själv har jag nyligen anlänt hem från che fotbollsträning! Väl där skrattade jag som en gnu åt en sak jag bara inte kan undanhålla för er! Det var nämligen så att vi körde strafftävling och tränar Uffe stod i mål! Man kan ju tänka sig att en karl 40+ är lite smygstel i lederna, så är alltså även Uffe, men han vägrar erkänna det. Istället slänger han sig som en ung Ravelli...

Efter några omgångar ska allas vår donkenbrud Rossi skjuta. Då i princip alla andra har satt bollen så tänkte vi hjälpa henne,som siste man ut, att också göra mål genom att psyka Uffe lite! Vi alla brukar skratta åt att han brukar handla hamburgare av henne relativt ofta, så vi tänkte spela på det. Jag börjar hallucinera i att han ligger i ett hamburgerbröd, amanda fortsätter med att han har lite sallad i munnen och vi avslutar med att dressingen rinner längs mungiporna. Det hela slutade med att Rossi vart psykad...

Men nej, vi hade alltför roligt för att lämna Uffe-burgare historierna vid detta stadie. Istället fortsatte fantasierna om nya namn på Mcdonalds hamburgare. Eftersom Uffe är stammis tänkte vi att man kunde uppkalla en burgare (eller fyra....) efter honom. Här är några förslag!

McUffe
McFeast-Uffe
Big Uffe

och den som fick oss att ge upp dessa namnförlag.... Big Tasty Uffe........

 nej tack....   
  / E

ett stort svart jävla hål

Nej, varken jag eller min blogg har (ännu) sugits in i "the black hole". Som många vet så har ju forskarna i Schweiz kommit fram till att de ska återskapa big bang. HAHA, okej..... All världens befolkning ska alltså gå med på detta? Jag menar, tänker inte ens USA lägga sig i? Min haka ligger i backen som fan.

Som tur är så smider i alla fall jag och Frida räddningsaktioner....
Men så länge..håll er borta från DET ASSTORA SVARTA JÄVLA HÅLET!

/ E

Det är inte som det ser ut...

Jag har skrattar mig själv halvt till döds sen Frida skickade sin "syn på kovland" till mig! Under en längre stund har vi battlat om våra bostadsområden. Vi kom fram till följande: Hennes grannar heter typ afrika och svetlana och jag bor tydligen i en lerkoja med hamburgar-hästen som närmsta granne!

För att förtydliga hennes skeva världsuppfattning så ska jag visa lite REALITY mina vänner! Det är alldeles för lite sådant nu för tiden . . . . . . .


 Kovland i Fridas värld!



 Kovland i verkligheten

/ E

KOVLAND SIESTA!



Jag slutar aldrig festa, jag halsar det mesta, jag nitar de flesta, jag hänger med de bästa, jag kan det mesta, kom om du vill testa, YEAH KOVLAND SIESTA!


Idol

Jag har funderat på dehär med idol. Ja, ni vet dedär tv-programmet som går på 4an. Funderat på varför man egentligen ställer upp i det? Jag menar; Är det verkligen bättre att gå den snabba vägen mot berömmelse alla gånger? Och em har egentligen rätt att döma om man är bra eller dålig på stt sjunga?

När Urban, 52årig byggarbetare och gladlynt kareokekung, kommer in och sjunger "hallelujah" och skrålar på för full hals, skrattar jurymedlemmarna och säger åt honom att detta inte var ett så kallat "hallelujah moment" för dom och att han borde ägna sig åt att bygga hus istället.

1. Gör Urban dethär frivilligt för att han älskar att sjunga och tror att han kommer lyckas som popstjärna?

2. Gör Urban dethär för att folk ska uppmärksamma honom? Eller rent av för att han är mutad med pengar för att vara dålig?

Lite självinsikt måste man ju ha. I alla fall de flesta vet ju med sig själv om dom kan sjunga (bra). Sedan är ju frågan vilken slags artist man vill bli. En del har ju drömmar om att slå igenom utomlands, skriva och spela in sina låtar själv m.m. Andra nöjer sig med att spela på invigningen av nya Ikea. Egentligen spelar det ju ingen roll vad man har för dröm, men jag är aningen less på att andra ska bedöma och göra folk till åtlöje....

Please don't stop the music!

OJOJOJDÅ KAMRATER, nu va de länge sen ni hörde nått från mig.. å jag från er med för den delen.

Jag känner att jag för en gångs skull har hamnat riktigt rätt. Jag får hålla på med något jag verkligen gillar. Numera är jag en av många andra medlemmar i "florus chorus", och för dig som inte vet så är det en kör. chorus..kör..ja,ni fattar... men det känns så JÄÄÄÄVLA bra, sådär så man bara bubblar av att få sjunga! Nu har jag har kommit på vart mycket av min kärlek går. Till musiken. Ja, jag har hamnat rätt, och det känns såååå skönt!

I got a boyfriend, his name is music . . .

/ E


Liknelser

Nu ska ni få höra bland det fulaste man kan göra! Att likna saker och jämföra dom! Jag själv är en expert på detta och har kommit fram till att det låter så jävla hjärndött!

Exempel: "Asså jag har så jääääävla ont i huvvet! Det känns typ som om nån har tagit ett järnrör och smällt till mig ashårt i bakhuvvet"

Okej, ett järnrör i bakhuvvet, ashårt, det känns nog mer än en jäääävla huvudvärk. Ibland är jag blond i hjärnan! Är du?


/

en grina-skrika dag

Idag har jag bara velat grina och skrika och typ sova bort helvetet. Tror inte jag själv vet varför, men jag är ju en sån jävla blödig person egentligen. Jag är som el tvättzvampo, suger åt mig allt negativt. Hatar det....

Nu ska jag gå och pigga upp mig själv! Typ tröstäta och läsa Linas kvällsbok :)

Tyck synd om mig

Idag var dagen då jag dog...av ansträngning! Har sprungit så mycket så jag vart bajsis. Blir fan alltid det när jag ska springa, spela match eller liknande..skumt....

Senså har jag mystiskt ont i mitt ben också. Min kropp är verkligen konstig!
Jag funderar på vad som kan ha hänt och det mest troliga är att nån jävel måste ha sparkat till mig när jag kollat bort!...typ

Nu har jag schlutt på inspiräjchån för detta skrivande så jag ska tamefan sysselsätta mig med nått annat kul! Typ läxor (NOT) eller Linas Kvällsbok (JIPPIE)

Hejdå mina små larver!             Puss och kjam                                   

       /The Elinz0R

RSS 2.0