New Moon

Jag har nyss fläkt ned min röv i soffan hemma. FYFAN vad skönt. Har längtat efter den <3
Om det inte vore för att jag och amanda ska iväg och öva lite i kyrkan inför imorrn så skulle jag lätt ha tillåtit mig själv till att slumra en stund.. angående kyrkan så ska vi stå får lite finstämd adventsmusik. Hoppas det går vägen!

Igår skulle vi gå ut. Jag var asjävlataggad på förfesten, men blev under kvällens gång mest less och irriterad..men nog om det.

Dagens lycka var när jag blev hämtad av mamma och pappa och de bjöd på chocolate house! Vi gick sedan en liten stund på stan och jag lyckades hitta en riktigt fin vardagströja. Har ju varit lite inne på rutor ett tag så jag bröt trenden med en randig denna gång ;)

Ikväll ska jag och amanda se på New Moon! Jag är helt lyrisk! Har längtat... Vi ska ha runkeboa till heta vampyrer och varulvar. Sweet!

De var väl allt det! Adios


fulheten.com.  loves it!

/E


Adiemus

HEJ ALLA MINA FANS!! Det var inte igår inte! Nej det var förra lördagen ni senast kunde läsa om mina fantastiska upptåg.

Vad har hänt sen dess då?
Jag har ingen aning. Det har jag aldrig när jag ska blogga. Men jag ska ge det ett försök för er skull, mina hjärtegull! (Anstränger mina hjärnceller till bristningsgränsen!) ...Jag har ju haft konsert med kören jag sjunger i "Florus Chorus", för att avrunda kulturskolans 50-årsjubileum. Vi fick sjunga bakom en rätt så fantastisk tjej som heter Anna Stadling, vilket ju var roligt förstås! Jag har skaffat mig en ny favoritlåt i körarrangemang vid namn adiemus. Den är helt asläcker! Ska se om jag kan tuba fram den åt er här nedan...

Och en viktig sak! Jag har äntligen fått SPOTIFY!!!!! Såhär ett år efter alla andra, men endå! Jag är lyckligt lottad! Tack till min vän och granne Jenny för fina hackerkunskaper ;)

Ikväll blir det till att fira den nyblivna 18-åringen Pontus och sedan indieafton på Pipeline! Fifän vad najs! :D

CU. HEDDA


 

/ E

En kul en natt natt natt

GODDAG! Eller ja, kväll äre väl nu om man ska gå efter ljusets icke existens utanför.

SÅ! Vad har då Elin gjort istället för att blogga? Jo, bland annat så söp hon sin lever till en gulasch och gick på slagsmålsklubben! För första gången på länge så var det faktiskt skitkul att gå ut också! Mycket berodde nog på att humöret var på topp. Jag svängde verkligen mina lurviga på dansgolvet och njöt av att hetsa till syntar i mångfald å tetrismusik. AWESOME! Men nog om det.

Jag lyckades tappa bort min klänning i Emelies ETTA ???????!!!! Hur fan går det till ens.....
Plus min scarf och emelies reservnycklar. Turligt nog så kom det sistnämnda tillbaka iaf!!

Ikväll blir det lugnt med filmmys och kanske lite gotta hos amandy, med henne och emma :) vi ska nog se Upp! :D

/ E


PA PA PA PA PA!!!!

Nu har jag och Empan äntligen kickat igång vårat projektarbete! Jag tvingar er härmed att följa med i våran PA-blogg. Den hittar ni på adressen www.allegretto.blogg.se. Läs, kommentera och njut ;)

Puss troll!

Noah and the Wale- 5 years time

Olivia! Nu har jag lyssnat på Noah and the Wale- 5 years time, OCH jag diggar den. Tänka sig! Blev förälskad i videon och kände att jag ville dela den med er godingar som läser detta :')



HORNAPA!!!!!!!

JUSTJA!!! Dagens ord.

- HORNAPA

det kan ju ni klura på.....

allt överallt

WHO'S BACK???? JAG ELLER!!!!! HEHEHE

Jaha vad harhänt idag då? Bland annat så har jag sjungit klassisk musik på tyska inför en proffsig dude som kunde både och, och jag kunde inget av det! Intressant, är nog min sammanfattning av det hela.

Seeedan gick jag och fikade med min kära amandy! Mys på ch såklart, vad annars?? inget annat.

Ville ville ville lika mycket som en kille med pille gå på pipeline å kika på vilka det nu än är som spelar där. Jag behöver höra lite nytt. Lite sundsvall. Vad finns här egentligen? Just det, ingen vet. DÄRFÖR!

DETTA SKA GÖRAS I VECKAN SÅ JAG SKRIVER NER DET HÄR SÅ DET INTE GLÖMS BORT!!!!

- skaffa biljett till slagsmålsklubben


Såhär löd en kommentar på you tube om deras låt "Sponsored by Destiny"
-This is the best thing i've ever heard!This song is like having an orgasm for like 5:15 mins. lol

Angående you tube, varför kan ingen heta något normalt där. Det fulaste jag sett idag: gayponyrape (??!) hur kommer man på att man ska heta det liksom? Fattar inte..

Jag fattar aldrig nånting av min blogg. Jag skriver om allt överallt så jag säger bara en sak: lycka till :)

HEJDÅ!!!

/ E

UPPDATERINGARNAS UPPDATERING

Tjena. Jag trodde statistiken på denna blogg skulle ha stupat rätt ned i graven. Men som vanligt så har jag flest besökare när jag inte skriver..why, why miss american pie, kan man ju undra?

Nu är jag hur som helst här igen, för att stanna vet jag inte..än! Men iaf för att uppdatera er lite!

Jag har ju bland annat hunnit med att ha lov (HAHA), läsa ut Anne Franks dagbok, bakat morotskaka, jobba på ladies night och fira halloween som en självaste king of pop återskapad! Det har ju inte varit helt fel! Dock var lovet liiite för kort som vanligt.Jag hade precis hunnit få dendär sköna "AAAH jag är ledig-känslan", och då började skolan igen... positivt med musiklektionerna iaf! Vet nån förresten om hur man gör om man skulle vilja spela in en låt på skolan i studion där? Det skulle vara ganska roligt att ha faktiskt. :)

I övrigt...

-Mitt och Emelies projektarbete har inte riktigt fått något fotfäste än, men vi ska möta upp Åsis nu nån dag!
-Senså har ju miss matilda olofson kommit upp med en pangidé jag tycker vi ska genomföra också ;)
- Jag ska bli 3434 gånger bättre på att lägga mig i tid. Imorgon satsat jag på 22.30, nedgosad bland kuddar täcke!

Vad tycks Pallas, en liten update som du efterfrågade? ;)

vi slänger in en random bild också. Mina damer och herrar, låt mig presentera VÄRLDENS SNYGGASTE MAN!


Nu ska jag sova gott och drömma att gustav norén och jag skapar ljuv magi...det vore nått det..höhöh! NATTY mina små LARVISAR! pussss :D

/ E

RSS 2.0