hemligt avslöjande

Bloody friday!

Äntligen helg och lite "lov" igen. Jag känner mig redan nöjd på skolan. Den har verkligen INTE varit saknad, vilket dock mina klasskompisar har varit. De har det ju såklart varit roligt att träffa igen!

Lärarna har varit på tå från första dagen och bara väntat att få sätta klorna i oss! Så de gick ut hårt i år och avslöjade 2010s vårshowslåtar! Jag kan nog inte vara mer nöjd, det kommer bli skitKUUUUUUUUUUL! underbart!

Vi hörs mina små larver!

/ E


60 sekunder i hettan

Ja vad säger man såhär ett par timmar innan tredje och sista året börjar på gymnasiet. Bajs, korv och kanske lite roligt emellanåt. En hel del blandade känslor, alltså. Lagom till skolstarten har jag dragit på mig något liknande dödssjukan. Även kallad grov förkyldning med feberinslag. Den är inte särskilt rockig, men jag planerar att snyta bort den :)

Vidare funderingar är hur jag ska orka med att vara en ambitiös elev som gör sina läxor och lägger sig i god tid! ... Med början nu. Godnatt allesammans, CU in schoolbänken!

/ Your beloving, E


Ps. i got notebooked, and i loved it...

Ibland är det helt otroligt hur fort tiden kan gå. Om två dagar börjar jag sista året på gymnasiet. Hur sjukt är inte det då? Hur jävla sjukt som helst om du frågar mig!

Igår såg jag på film med mina fina vänner, amanda och emma. I emmas lilla kontorsrum hade vi tryckt ihop oss framför dataskärmen för att beskåda vad som visade sig vara två mästerverk: Ps. I love you och The notebook. Jag grät, jag skrattade, blev arg. Allt. De var så vackra, de där filmerna. Så fruktansvärt vackra. Det kändes som att....kärleken är helig (det låter skittöntigt nu när jag skriver det, jag vet) och jag ville för allt i världen inte vara något annat än just kär den stunden.. Det var hur som helst fint... och sevärt.

      

/ E

Hard work, work!

Jag är ingen jobbmänniska. Jag är lätt en sitta på arslet framför tvn (eller datorn..) och göra vad jag vill när jag vill-människa. Därför kan jag säga att dagens prövning inte riktigt var min grej. Sveriges motorfanatiker och diverse andra rövare samlas ju kanske som bekant på SHRA, mera känt som Sundsvall Raceway, två helger om år för att döda ozonskiktet ytterligare, marknadsföra tinitus och köpa ton med mat och cigaretter för att göra KIF till en rik och mäktig klubb.

Som den goda själ man är har man ju därför tillbringat dagen i en kiosk och provat på arbetslivet. I och med kiosken kom man ju i kontakt med en hel del människor, på både gott och ont. Jag menar, när "Knutte ~25" dyker upp i luckan och frågar efter plåster till sitt lilla, lilla, lilla skrapsår på fingret och påstår att han "förblöder", börjar man ju undra. När jag sedan får "är du helt bing i bollen"-blicken då vi inte har marlboro light, har jag mitt svar. Dragracing är inte för alla. Det är för de som gillar framförallt bilar, vargtröjor, öl, cigg, tinitus och skotrar på sommarn. Alltså, inget för mig :) .


..Not my cup of tea!


Nått för mig är absolut Linas kvällsbok. Den+Mig=1 inatt! <3

/ E

Fina Nina!

Mamma har "ladies night" (hönsgård...) här hemma. Blev överrustad av kramar, tinitus och parfym. En gång om år samlas dom här, sen äre Jannez och dansbanan som gäller. Ikväll är just denna kväll. Oftast får man sig ett nyp i kinden och får höra om hur stoooor man har blivit, men denna gång hade man blivit SNYGG också. Jodu, jag tackar och tar emot jag. hahahahahhaahah. Men visst är dom väl söta, på sitt eget lilla vis :).

Jag vill också utnämna mig själv till mästare av kladdkaka. Den var godare än allt jag nånsin ätit förrut!!! typ. Jag önskar jag kunde bjuda, men den är nog slut innan ni hunnit ta er hit (hehehehehe...)



OCH!

Vi var och firade NINA häromdagen! Världens starkaste, mest levnadsglada fina Nina. Det var en bra kväll med mycket skratt, vänner och en glad Nina!  Mycket kärlek sänder jag till henne och övriga personer i familjen Ojalas hjärtan!

Läs mer här:  http://dagbladet.se/nyheter/sundsvall/1.1223494?headlineDate=20090713  och  http://st.nu/start/njurunda/1.1262710


Vilken klippa hon är :)


/ E

...havsbad, körkortsteori, fotboll, lägga sig i tid...

Hej bloggen, nu var det ett tag sen sist, igen.

De senaste dagarna har jag: badat i havet för första gången, börjat med körkortsteorin, fotbollat, och försökt vända tillbaka dygnet.
 
För att sammanfatta det hela lite kort kan jag säga att havet var underbart! 22 grader, det är ju nästan varmt! Och jag struntar i vad ni tycker, simglasögon ÄR trendigt ;). Körkortsteorin var inte lika spännande att börja med, men minst sagt nödvändig. Dax att ta tag i körkortet på riktigt en gång för alla. Jag körde förresten motorväg för första gången idag. Det var inte alls lika läskigt som jag trott, skönt! Angående fotbollandet så har Kovlands IF de senaste veckorna hårdsatsat efter uppehållet, med tre träningar/veckan (hehe..). Vi är åter igen i ledning, och vann faktiskt senast idag med 8-3 mot söråker! Fantastiskt roligt! Och det sista jag nämnde var ju som sagt att jag försökt vända tillbaka dygnet. Jag kom i säng strax efter 12 och somnade 03. Det var inte jättelyckat... så jag ska nog ge det en ny chans ikväll och lägga mig iaf relativt tidigt! typ nu :)

Godnatt kamratos! sov gott!

/ E

allt på en och samma gång

Varför ska det vara så anus svårt att ta sig i säng??? fattar inte.

Idag har jag fått nya träningskläder+skor och köpt ett par byxor för knappa 80-lappen! Väldigt kul när man hittar rätt lite smått spontant sådär! :)

Utöver det har jag,mor,far, och momma ätit gomat vid kävsta och myst i kvällssolen! Jag gillar min familj. Nej, jag älskar min familj! Jag har kommit på att man borde tala om det för varandra lite oftare. Det finns inte mycket som värmer i hjärtat såsom dessa ord från de nära. Tänk på det...

Ps. till mina kära klasskompisar som läser detta: Jag saknar er! Det vore ju roligt att ses nått? Om ni är intresserade så kan ni ju höra av er vettja :) Jag har tid, en hel del faktiskt.

Och justeja. Körkortet... har börjat känna pressen. Första lektionen blir 17 augusti, MED växlar. Fy, vad skrämmande! Det är ju nog mycket att tänka på redan! Det är hur som helst dax att bärjamed teoridelen nu. Men det får bli imorrn för nu äre godnatt!

/ E

Vart är finvädret?

Det sägs att det är finväder på intågande. Morgondagen ska tydligen klassas som "badväder". Det är bara att hålla tummarna.

Badvädret som jag och familjen nyberg hoppades skulle dyka upp idag då vi bilade iväg till sandnäset, dök dock aldrig upp. Trots Lars uppmuntrande tal och de "vilda gäss" som surfade fram på vågorna, hoppade vi aldrig i det blå. Istället åt vi en god sallad och sov hela vägen hem. Skönt :) Dock lite för skönt, med tanke på att klockan snart är halv två och jag fortfarande inte ha kommit i säng... Jag tror det är ett tecken på att man börjar bli äldre som tänker på att "lägga sig i tid för att orka med morgondagen", D.v.s kliva upp klockan 8.00 och fara till tranviken timmen senare :p. Nej, skämt åsido. Men visst vore det ganska skönt att kliva upp vid 9 och känna sig helt utvildad? Det ska tamefan bli mitt mål.

Borsta bissingarna står närmast på schemat, sen får vi hoppas på att jag är tröttare än vad jag känner mig. Godnatt, ses med turen på vår sida på playan imorrn!

/ E


RSS 2.0