denna tristess

Tog mig nyss en liten funderare.
Vad har jag gjort hittills på sommarlovet egentligen? Okej, det har visserligen typ nyss börjat men... Svaret är : suttit hemma och kollat på fotbolls-EM. Ja, fotboll är jättekul, men vad är alla  såupptagna med? Jag inte sett till en vän på några dagar nu! Okej..lite orättvis som faan där men... jag vill ha grillkvällar, fint väder, en solbränna och möjligheten att ta sig ett dopp när solen är på sitt allra bästa humör!....
Är jag en krävande människa?

Snälla?

Bildbooooom!

Jag tänkte vara hygglo och bjuppa på lite bilder, så luta er tillbaka och njut ;) !

...och först ut är : Kovland in the kvällssol!


...vi fortsätter med bilder på girlsen!

...för att avsluta med ett bevis på våran blomsterplockning!

Hoers och stoers! / E

Midsommarnattsdröm

Klockan är 00.41. Jag sitter här med tandborsten i högsta högg och en huvudvärk som talar om att jag lever! Men nej, jag är inte bitter. Faktum är att om jag ser tillbaka på denhär dagen så har den varit skön och avslappnande på alla sätt och vis!

Den började nämligen med att jag och amanda sjöng några låtar under midsommarfirandet nere vid ånäsparken. Det är alltid lika roligt..ohh vad jag älskar musik! hjärtahjärtahjääääärta som FAN! Efteråt bar det av till mormor och ett bord fullt av delikatesser, mums för magen! Hittade även kort på min kära mor och far i yngre dagar, vilket var en syn i sig! Sötisar ;).. Väl hemma tog jag mig en promenad med ångströmsflickorna. Vi samlade ihop blommor att lägga under kudden inatt, 7 olika sorter närmare bestämt!

...Så jag antar att vi ses inatt då, drömprinsen? :)

Midsommarstången = en jättekuk?



För den som inte visste så är midsommarstången en avbild av det manliga könetsorganet -the penitz!
"okej"

Midsommarafton is coming to town!

Imorgon, eller idag, om man nu hellre vill det ( klockan har ju passerat 00.00.... ) så är det alltså midsommarafton! Nej, jag har inte plockat sju olika sorters blommor för att lägga under kudden, så drömprinsen må fortsätta vara ett olöst mysterium för mig!...men, jag har valt ut 7 låtar som jag och amanda ska sjunga imorgon under firandet i ånäsparken! Det blir nog roligt hoppas jag :)

Så nu blir det sängen och en god natts sömn!
...men först lite gossip girl ;)

you know you love me!  / The Elin

............

.... Nä men det är ju roligt att förlora!!!!!!!

VAD HÅLLER NI PÅ MED???!?!?!

MEn okej, jag är mycket upprörd?!?!?!!!
Alltså sverige? Vad håller ni på med?...
Håll markeringarna, sätt in allbäck på topp och byt ut petter hansson! T.o.m jag kan ju dehär lika bra som lagerbäck. Hä hä is the shit!

Nu börjar det igen..dax att tagga!
Kom igen nu gubbar!

Fossingboll

Nu är fotbolls-EM, Sverige-Ryssland!
Helvete grabbar, kom igen nu för fäään! Om ni får stryk av Ryssland så får ni stryk av mig också, vilket kan göra väldans ont, så bjud till! Nu ska jag sätta mig tillrätta i soffan och förhoppningsvis njuta! Avspark......

.... HEJJA SVÄÄÄRYEAAAHHH!!!!!!!!!!!!!! :D

Snart luktar jag cocos

Tjehh, hu äde mä édå?
Med mejsing äre iaf b-r-a! Varför? Jo jo för att det är sommarlov, jag har nyss tränat, det är fotboll på tv, jag har shoppat idag och för att gossip girl är nå jäääävulskt bra! Fintte fint te? fint de.

Hä hä jag luktar svett. Det är lite av en rolig känsla på nått sätt, jag brukar aldrig göra det, jag är ett hygien freak. Kul att veta.

Varför skriver jag ens nu? Har ingening vettigt att skriva om i över huvud taget. Nää, jag ska duscha, det ska jag tamefan göra! Nu på momangen...usch..svett!

KRamizz

You know you love me!  / gossip girl

"Du måste ju ha en refräng! :@"

Tjuuuz .

Som ni märker så levererar jag ingen direkt bloggspottare som skriver inlägg dagligen! Men bara för dom är få behöver de ju inte vara dåliga... så ett rejält dunk i ryggen till er, och fortsätt kolla in min sida! Poezz.

För övrigt så sitter jag här och väntar på att  Fritchen ska anlända! Jag förmodar att det kan ta ett tag för att...
1. Kovland finns knappt på kartan.
2. Jag är kass på vägbeskrivingar.

... för att avsluta detta inlägg så vill jag be er om en tjänst.
Kan ni skänka mig en tanke då jag eventuellt kring juletider ligger och steker på playan i Thailand? ;)

Tack på f-hand! 

/ Elonen

Framtidsplaner

TJENA DAGBOKEN!... typ

Idag har jag sett på gossip girl, tagit en prommis med min kära vän madde och tränat. Kul att veta va?!?!?!?!???!! Näe, inte särskilt. Så istället för att skriva om det så ska vi tala om framtidsplaner!

Okej, jag fattar grejjen, om man säger framtidsplaner så låter det som "Ja men om tio år så ska jag bo i en villa på landet, med en redig karl som heter Leif och två ungar på 3 och 5 bast"... Men BIG NO! Jag ska tala om sommarens planer, för jag har faktiskt några :)

Först ska jag ta mig igenom skolavslutningen, krama vänner och tacka för det gågna året, sen ska jag festa, bada, och flörta snygga karlar tills ögonlocken inte orkar mer. Sedan kommer peace & love-festivalen, som mina homiez und moi ska sätta fart på! Veckan efter=gatufesten! Sedan kommer allas våran älskade Emma hem från Australien efter att hon vart utlånad ett år, så svunnen tid ska tas igen. Mellan det och Lars Winnerbäcks uppträdande så återgår troligen jag och mina vänner till fas ett- att vända på dygnen, nakenbada och vara odrägliga tonåringar!

Där var några planer inför sommaren -08.punkt.

CHAo ma0  / The E.


Jordgubben- ett bär eller en nöt ?

Nu när det förra inlägget jag skrev endå handlade om att svenskarna uppfattade sig själv som så fruktansvärt roliga människor, så ska jag tala om att Camilla Tjernberg faktiskt lyckades riktigt bra idag!

D conversation...
C- visste ni att jordgubbar egentligen är nötter?
E- Camilla, jordgubbar är bär......
C-nej men jag lovar, de är nötter, ni vet de små fröna ovanpå, de är egentligen nötter.
E-"Okej"
Elin och Emelie ger varandra en hastig blick...

E&E-bär.......

that was all folk's!   / T.O.A.O Elin


HAHAHAHA

Okej, hör och häpna för dethär är temafan roligt!

- 8 av 10 svenskar anser sig vara roliga.

HAHAHAHAHAHAH "okej"

...

/ the one and only e
.

RSS 2.0