tomtarna på loftet



Min egen lilla presentation i våran kommande film ligger äntligen ute på tuben. Se och njut, kamrater!

myggbett och semlor

Det kliar VERKLIGEN på min fot nu. Det känns precis som ett jävla myggbett. Men vad är oddsen för det liksom? Myggbett och februari är ju ungefär som att skåla med en polisbil= inte så bra.

Utöver det så har jag ätit en semla, och inte vilken semla som helst. Mormors hembakta!(!!!!!!!!) Den var så god så jag hade kunnat drunkna i grädden och mandelmassan och det goda brödet och den perfekta smaken....ja du fattar...
OCH jag var sooo worth it.

Nu ska jag sova, innan jag somnar. HEIDO!
/ En cool katt

PEACE AND LOVE!

Får inte glömma den viktigaste händelsen idag! PEACE AND LOVE ÄR BOKAT! Det rockar min värld och äger så jävla stenhårt. Ska sova godast i hela världen nu. Natti alla mina små kycklingar!

/ Happy E

shut up and drive

Jag tänkte bara upplysa (varna..) alla bilförare, att elin nylander är tillbaka ute på vägarna igen. Idag körde jag på motorvägen och gjorde sedan några sexiga sladdar! Okej, ljög lite. Jag körde max 70 på vägarna kring holm, bjärme och högsjö. Men även ett litet framsteg är ett framsteg. Nu jävlar har jag körkortet i sikte.. snart iaf!


/ E

are you my lost grandpa?

Sjukt kul, direkt ur en msn-konversation.

ELIN säger:

kan jag sluta ha en turk på msn

ELIN säger:

som säger att han är 23 och ser ut som 40

amanda säger:

HAHAHAHAH

amanda säger:

lol

amanda säger:

skriv

amanda säger:

are you my lost grandpa?


Är det bara jag, eller var inte det lite askul? Jag säger bara Amanda Edholm jag......

 


Amen



Ingen kan vara lyckligare just nu. Mina mannar (THE KOOKS) ska komma till peace and love! Vilket innebär att även jag ska dit! Spikat. Det kommer bli helt awsome! Har haft det lilla fåniga leendet på läpparna hela dagen tack vare denna vetskap! Gud står ju seriöst på min sida. Tack som fan!  Amen.   / Elin

Min helg

Tjena bloggen! Long time, no seen., som vanligt då ungefär!

Jag har varit lite av en busy bitch denna helg, det kan vara just därför jag inte berikat er med mina überinteressanta inlägg! Men nu är jag äntligen tillbaka, och ni ska få lite smaskig fakta om min helg. Den har nämligen rockat!

I fredags var det fest. Det var Amanda som fyllde 19 år och hade kokat ihop en temafest där alla skulle vara utklädd till något på bokstaven N. Bland utklädnaderna kunde man hitta bl.a en nyckelpiga, nomader, nattvakt, nunna (jag), nutella, nördar, ninja turtle och ett par som senare under kvällen blev nygifta ;) Det var riktigt roligt med ett härligt estetgäng som hade samlats! Grattis också till Gustav som fyllde 18 samma dag! Tack tack för inbjudan, det var en superrolig kväll! :D

Under gårdagen, d.v.s lördagen, så var vi några tjejer som blivit inbjudna av Holan som numera också är en nybliven 18-åring ;) Vi åt tacogratäng som var fett smaskig och hade paketöppning. Lite senare under kvällen anlände även lite mer partyfolk och den lilla lokalen blev näst intill full. Trots en trevlig och mysig tillställning så var kroppen inte lika sugen på fest denna dag. Därför åktes det hemöver ganska tidigt denna kväll.

Tack för visat intresse ;)

/ E

Varför emelie umgås med korta

Nu sitter jag hos min goda vän emelie! Hon förbereder en macka åt mig, med ägg och kaviar! Hon är vegetarian, så snacka om att offra sig för vänskapen. Hon är en fin vän, emelie :')

FÖRUTOM då hon talar om varför hon egentligen umgås med mig...
Emelie: jag umgås med korta människor, för de ser inte när jag får utväxt i mitt hår!


/ E

Jag är inte bitter, bara miss onöjd

Jag kanske är en av värdens mest omotiverade ungdomar när det gäller att plugga. Det är ju så fruktansvärt tråkigt!! Varför ska jag sätta mig ner och lära mig om kultur och idéhistoria? Ett helt ointressant ämne som bara utspelar sig i dåtid, är min mening. Jag skiter fulständigt i vad en kolonn är, eller vilka skulpturer som finns i St Peterskyrkan. Allmänbildning, my ass!

Sen ska jag tydligen skriva en labb om äggets densitet, till naturkunskapen. Jag har också en hel del saftiga mattetal som väntar på mig. Som om inte detta vore nog så ska jag tydligen läsa en bok på spanska om Albert Einstein OCH skriva vad jag tyckte om den o.s.v....

Önskar att jag ibland hade en sån där dosa som Adam Sandler har i filmen "Click". Med den kunde han ju spola fram och tillbaka tiden. Om jag hade en sån så skulle jag börja med att klicka fram till en läxfri period! Nu får det faktiskt vara nog!

Några plus denna vecka finns det dock!
- Madde kommer hem! Efterlängtad <3
- Jag har blivit bjuden på 19års fest, med n-tema! Ska bli awsome :D

/ E

800 grader

Idag har jag gjort en stark insats: ridit i 100 grader minus. Det var kallt som fan och jag dog, eller iaf så dog delar av min kropp. Mina kinder frös till is ett tag, ganska cool känsla. De vart liksom hårda som en betongvägg. Det var ju nått nytt. Men jag ska vara ärlig, den enda anledningen till varför jag red var att jag inte spanat in termometern innan jag for upp till stallet.

Efter stallet var det bara att kasta om kläder till fotbollsoutfit och snabbt åka iväg till vallens lilla gympsal. Våran fystränare Håkan tror att vi är ett gäng smidiga akrobater som kan göra alla hans spänstiga övningar. Det kan vi inte. I alla fall inte jag. Jag vet inte vad, men något ät garanterat på fel plats i min nacke/rygg. Plus att jag redan har träningsverk..De äger inte.

Jag ska väl ta och hoppa in i duschen nu. Jobbigt. Duscha är verkligen jobbigt. Visst, det är skönt att bli ren och lukta gott och allt sånt där, men att håret blir blött, så jäääävla jobbigt! Och för att inta tala om känslan när man måste stänga av varmvattnet. Brrrr!!!!! Man fryser ihjäl och vet att det kommer bli ännu värre när man kliver ut ur det iaf relativt varma badrummet. Det suger.

/ E


i-landsproblem

Jag känner mig tvungen att skriva några rader här, trots att jag sitter  världens obekvämaste ställning och har sockerdricka i foten! Jag gör det här för din skull Madde, du ville ju ha en liten update och vad offrar man inte för vänskapen liksom. En fot och ryggraden är ju ganska stort!

Jag har ont som FAN i min näsa. Efter några månader utan näspiercingen så har jag fått fingrarna ur anus och köpt en ny. Man skulle kunna tro att denna lilla pärla är helt harmlös, men icke! Den köttar sönder näsan och äter typ upp den inifrån. Okej, det sista kanske var lite väl dramatisk men ont gör det iaf! Sen så befinner jag mig tydligen i stadiet då jag inte kan lämna den ifred så det får läka. Jag är istället så glad att min lilla leksak är tillbaka, att jag har fått något att snurra på igen. Det är liksom ontskönt på nått groteskt jävla sätt! i-landsproblem.

Nu ska jag kissa och sova! GODnatt fellows' !

/ E


De tre vännerna gör skidspåret

Varför blir det alltid "hud" på min mobil när jag ska skriva "inte" ??! Det går fan inte ihop.

Förvrigt så väntar jag på edis som ska pallra sig hit. Grejen är bara den att efter som hon ska åka buss till Kovland, så kommer det att ta ungefär hundra år eller liknande. Vi har planerat, tillsammans med amandy, att vi ska ut och göra skidspåren här i buschen. Det äger. Det ska bli roligt att se hur vi ska kunna ta oss fram i lössnö som går upp till midjan, men vi brukar ju klara oss ur kniviga situationer på ett eller annat sätt, så det löser sig nog. Vi kommer vara nå jävulskt fula, det är det enda jag vet med säkerhet, det är helt enkelt roligast så!

Jag kanske tar med kameran ut för lite frisk luft också, det var länge sen den användes så det kan den behöva! Har ni tur så lägger jag in några sexiga bilder här senare. Men nu, SKIDSPÅRET! Adjö kamrater.


/ E

Jag har planer

Ni är så jävla roliga så jag kissar på mig. När jag inte skriver så slås läsarrekordet gång på gång, men när jag är inne i mitt uppdaterings-esse, då faller läsarantalet som ett tappert litet höstlöv när vintern knackar på.
Jag kanske helt enkelt är intressantare när jag är tyst, haha!

Skriva är silver, ge fan i tangentbordet är guld....för läsarantalets skull.

Har hur som helst lite mycket att tänka på för tillfället. Djävulen i dramat är till stor del läxor. De är inte bara skolan nu för tiden, utan även en stor del av min fritid. Det är ju inte så jääävla kul. God bless the weekends. Jag har iaf några saker att se fram emot. Ska skriva en liten lista.

- Sportlov
- Madde kommer hem!
- Spelning på Birsta med mina kära esteter
- Myskvällar med brudarna (nachos <3)
- Fredagsfika på CH
- Födelsedag, sweet eighteen!
- Förhoppningsvis få jobb...och bli rik
- Studenten för mina kära vänner!
- Peace & Love i sommar
- Utlandsresa med party sol&bad!

Nu mår jag genast lite bättre! Ah :)

/ E


slappa <3

Nu har jag kastat in handduken. Jag försökte iaf och gjorde så gott jag kunde. Imorgon ska jag grabba tag i första bästa gemunörd jag ser och tvinga han/hon att göra klart min läxa. Eller ja, åtminstonde förklara så att jag förstår och kan göra den själv.

jag känner hur tröttheten börjar komma ikapp, så nu ska jag bara koppla av en stund och lyssna på musik. Det är verkligen överlägset. Klockan åtta blir det träning, inte lika överlägset, men det ska nog gå. Pust.


/ E

Jag har rätt att vara bitter

JAG FATTAR INGENTING!!!!!!!!!! Om min gehörs och musiklärabok skulle fatta eld och bara brinna upp nu på en gång, så skulle jag vara världens lyckligaste. Eller nej förresten, om man avskaffade hela ämnet, skulle jag vara världens lyckligaste! Men, det gör man ju inte så jag har tamefan rätt att vara bitter.....

Jag kanske borde göra en paus, eller fortsätta med något jag förstår mig på....till exempel kultur och idéhistoria! ":D :D :D :D :DDDD". Jag jublar inombords....

Tillbaka till arbetet.

/ E

Jag kommer aldrig sluta skratta åt fisar

Det är efter midnatt och en kille och en tjej ~20 sitter på spårvagnen och pratar högt. Båda två verkar vara ganska fulla.


Tjejen: Förresten, vad är det jag har hört om att du ska börja dricka vin? Det är ju jätteäckligt. Fast i och för sig, man blir full snabbt och det är billigt och...

Killen (avbryter): Ja, men det är inte därför.

Tjejen: Va?

Killen: Jag vill kunna dricka det på middagar och dylikt, som en social grej liksom. Inte för att bli full.

Tjejen (märkbart upprörd och helt seriös): Men vad är det som händer med folk egentligen?! Bara för att vi har fyllt 20 betyder inte det att vi måste börja tycka om alkohol, sluta skratta åt fisar och avsluta våra konton på Lunarstorm! Fan!




Tänk vad tråkigt om vi förlorade våran barnsliga sida! Den är bland det roligaste jag vet. Utan den skulle ju tillvaron inte alls vara lika rolig. Bara tanken på att växa upp skrämmer mig, därför hoppas jag att även om livet tar en seriösare vändning och man blir tvungen att tackla vardagens "måsten" på ett annat sätt, som en vuxen, så hoppas jag att min barnslighet fortfarande ska hänga med mig!

/ E

Rebellen

Efter gårdagens inlägg blev jag lite utav en rebell! Jag har nämligen ätit sallad nyss (var stolt emp) och god som fan var den! Den smakade himmelrike och avokado+ massa andra asgoda grönsaker! Okej, jag erkänner väl att jag provsmakade liiiite kyckling till också, men det var så lite så det räknas inte!


/ E

JÄVLA DJURPLÅGERI!!!!!!

Här sitter jag och är förbannad på mänskligheten. Tydligen så kan man inte lita på sin egen kudde eller täcket man har längre. På fyran pågår en debatt om vad dess innehåll egentligen kommer ifrån. Svaret i många fall är gåsar, det vill säga, dun. Dunet visar sig ha blivit bortslitet från djuren på ett mycket våldsamt sätt. Nyss visades ett reportage då en man praktiskt taget slet av fågeln fjädrarna så att den skrek av obehag. JÄVLA DJURPLÅGARE, JAG BLIR SÅ ARG!!!!!!!

De som utförde detta påstår dock att fåglarna inte tar någon skada, de påstår nämligen att djur byter päls. Idioter.

En annan man sa "Hundar byter päls, men det innebär inte att de byter all päls samtidigt. Detsamma gäller gåsar"
Det var tänkvärt tycker jag....

/ E

Den hårda vägen

Shit Britt, jag kom nyss på en sak! Det är fan snart helg. Dagarna kutar förbi, man hinner ju inte mer än att kliva upp så ska man sova igen.typ.

Hur som helst så berättade jag ju för er om hur sugen jag var på frukost igår kväll. Jag vaknade klockan 07.10 imorse och masade mig in på toan för att fixa och trixa till ett kapabelt utseende inför skoldagen. Sedan sprang minut efter minut förbi och när jag plötsligt kollade på klockan igen så var den 07.45, och bussen skulle gå 08.00. "AAAAAH, Chälp!" tänkte jag och sprang in i köket. Det kurrade i kistan så jag praktiskt taget kastade fram första bästa pålägg jag hittade och kastade i mig en hårdbrödmacka. Sedan var jag tvungen att hetsborsta tänderna och kuta satan till bussen. Jag hann även slänga en snabb blick på termometern som visade -23 grader. Vilken start på dagen säger bara jag.

Ikväll har jag ännu en date med matteboken, troligen med pärlan också, det beror lite på om kylan avtar!

/ E

Maaaaaaaaat

Seriöst, jag når ju snart formtoppen inom bloggande! Så här aktiv har jag inte varit på...på..?..så här aktiv har jag nog faktiskt aldrig varit, tror jag. Hur som helst så är inte bloggande den enda punkten jag har varit aktiv på. Nej nu är det dax att häpna,kamrater, för elin nylander har både pluggat matte och tränat. Därimellan hann jag också kasta lite hästskit. Det är säkert bra för något det med, typ armmusklerna eller nått. Jag har alltså haft VÄRSTA workouten!

Imorgon väntar skolan, tyvärr. Kommer sakna vårshowen som en jude. Men humöret ska vara på topp hade jag tänkt mig, så jag tänkte börja dagen med en kalasgod frukost. Shit, längtar redan. Tänk er att ni sitter i en biosalong utan godis och bara längtar efter en ynka liten karamell! Sååå mycket längtar jag till frukosten. Måste nog fan tassa in i köket och leta upp något att chugga lite på. Det vore guldläge. Ska smyga iväg nu, har man tur hittar man en banan!

/ E

Pluggot som saknar mattehjärnceller

Seriöst. Jag har en blåsa eller liknande i käften som is killing me! Eller iaf insida kind. Det är nästan så att jag funderar på att hemoperera den lite. Nästan.

Annars så gör jag inte så mycket mer än att undvika matteboken ytterligare en stund. Att blogga lite verkade vara det ultimata sättet att undvika siffror! Dock så verkar hjärnan ha kopplat in nån slags du-ska-ha-dåligt-samvete-tills-du-börjar-plugga-och-gör-lite-nytta- effekt. Det suger.

Bäst man sätter igång då. Heja Elin frisk humör!

/ E

Kondomkörkortet

Ringde nyss upp Hans och skrattade mig halvt fördärvad. Han hade tagit kondomkörkortet. AHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH. Erkänn att det kanske är hur jävla kul som helst. Det är nästan så att man ångrar valet att vara "sjuk" idag. Men vad är egentligen värst? Klamydia eller räkna matte?......

/ E


Klamydiadagen

Imorgon är det klamydiadagen på skolan. Hur mycket kan man egentligen berätta om en könssjukdom? Jag skulle förstå ju om det hade varit en föreläsning på en timme eller så, men alltsåååå, hela dagen?!! Sick dude. Tydligen kan man  ju få testa sig för detta också, på skolan. Gud vad bra. Det är ju precis vad alla elever vill göra: Köa i hedbergskas korridorer för att klamydiatesta sig. Man skulle ju säkert komma undan så gott som osynlig......

/ E

Che söndagen

Dessa jävla söndagar, det brukar aldrig hända saker värda att nämnas. Oftast innebär dom plugg,tv och skolångest. Men idag har jag lyckats få ut något vettigt! Jag har hunnit med en hel del saker! Wie.

Jag började dagen med en ridtur, vilket jag snabbt fick ångra då termometern visade -16 äckliga grader. När jag hoppade av hästryggen var jag i tillstånd istapp. Dagen fortsatte med en tripp på ikea med mor och far. Mammsen var på jeansjakt och det slutade ju med lite annat smått och gott, bland annat ett par jeansleggins till mig. Det rockade. Vi orkade inte åka hem och laga mat så de kom med förslaget restaurang, och jag hakade på. Det blev en trerätters till extrapris. Nå fruktansvärt gott, får vattnig käft när jag tänker tillbaka på min köttbit med rödvinssås...mmmm... Väl hemma igen var det bara att tagga till för träning och någon timme senare sprang jag för glatta livet fram och tillbaka i begsåkers gympasal. Detta visade sig vara en dum kombination med 3-rättersmiddag, men tack och lov fick jag behålla maten och den kirrar fortfarande gott i kistan!

Ps. Jag har sovmorgon imorrn. Mihi.

/ E


Hotet utifrån

Jag blev nyss hotad till livet.


amanda säger:

TRÄNING SNART (L)

amanda säger:

svik inte

ELIN säger:

(L)
amanda säger:

du = dead meat


Bäst man tränar ikväll då..dax att klämma sig i träningspaltorna och kila iväg då! Chao!

/ E



 


Estet är bäst, så j*vla fest

Hello,hey!
Nu är det lördag och klockan är tjugo i tolv. Jag har funderat på att gosa ner mig i sängen och möta john blund, men tack vare att jag sov så jävla gott i soffan förrut idag så är jag tyvärr inte lika trött längre. Det var estetfest igår, så kring tolvslaget så var vi en massa esteter samlade i jennys goa tvåa i stan. Vi firade att våran vårshow varit en så lyckad tillställning. Det var både sorgligt men samtidigt en slags vimlande lycka att den är över. Det har varit hårt slit, men det har varit värt varenda sekund!

Iförd delar av min showoutfit, vandrade jag och brudarna iväg taggade för en "karatefylla". Det låter värre än vad vi menar med det, men vi lyckades till en viss del skulle jag vilja påstå. Vi skrattade, härjade, dansade knäppte en jääävla massa bilder och hade det hysteriskt roligt! Som den goda vän jag är hade jag lovat amandy att ringa henne under kvällen. Man ska ju hålla sina löften, så klockan fyra på natten (morgonen...) ringde jag upp henne. Förlåt mandy, det var inte meningen att väcka dig! Jag, Emelie och Gustav kröp iaf till sängs strax efter mitt telefonsamtal och sov gott fram till klockan tio då Gustavs stackars mobil ringde. Morr. Han gottgjorde dock den lilla missen med att hämta vatten och slå på bridget jones (uppassad elin = nöjd elin). När Gustav gått för att hinna bussen så försökte jag och emelie att kolla på film, tills vi insåg att vi var lite för trötta och somnade om igen. Kring ettiden på dan blev jag upphämtad av mamma och pappa. Vi for hem och jag intog genast soffan och slömrade sött igen. Som ni förstår så har min dag mestadels gått ut på att sova. Underskattat skönt för övrigt.

Fredagens uppträdande sjöngs förresten med patrik som snällt ersatte hans i vårat nummer. Det gick väl ganska bra med tanke på omständigheterna. Men hans är ju hans och nå jävulskt grym på det han gör, så torsdagens show var the shit denna gång. GRYM publik var det på kvällsföreställningarna, det är värt att påpeka! Och ni vänner som har varit och kollat, det har betytt jättemycket för mig! TACK! Jag vill också tacka alla esteter som gjort ett sådant superbra jobb. Den här showen har blivit ett minne som ligger mig varmt om hjärtat.

Nej, nu är det dags för tandborstning. Det smakar stall i käften, för att citera en viss amanda edis!

Godnatt peeps! Poss

/ E

RSS 2.0