Iiih!

Amanda, min mage gör uppror. Aldrig mer två vitlöksklyftor! Damn it.

Ps. jag har köpt the sims 3 nu...hehehehehee.....


What to buy, or not to buy

Idag var jag redo att shoppa! Jag tankade mobilen med 800 kr för att äga stadens alla affärer och skratta åt priserna. Mitt enda, och fantastiska inköp blev ett halsband i form av ett peacemärke från erikshjälpens second hand! Asbra :')

... okej, jag tänkte faktiskt, kanske, eventuellt köpa the sims 3... Är det värt det? Nån som vet? Frida? :D

nu ska jag gosa ner mig med lite film i sänghalmen! Kurr

/ E


Man ska ha husvagn

HAHA. TJENA! "redan tillbaka eller?" Ja, det kan jag lova.

Dagen som började lite segt slutade riktigt fint. Promenad, mysig spontanmiddag med mor och far på kävsta camping och gammal bra musik. Riktigt fint :)
 
Jag ska bli en campare. Jag ska köpa en husvagn och använda den som sommarstuga och placera upp den vart fan jag vill och bara campa satan. Jag ska gå å "pubnatta", tända ljus, åka till skåne, skåla och skråla, och njuta av att kunna befinna mig vart jag vill när jag vill. Det enda som fattas är att jag får en inkomst, blå himmel och en stereo :')

Vil du bli min resekamrat...?

Är sjukt sugen på minigolf också, av någon konstig anledning.

En sak till. Nemi äger. AHAHAHA

Nu= sängen, gossip girl, sova <3

se dig

/ E

Hejdå

tjena. tror fan jag tar ett blogguppehåll nu! kanske hittar lite inspiration under tiden.......

Hejdå

Det börjar verka musik, bannemej!

Jag är mitt inne i en gladkick! Jag bara satt och sjung på en låt och insåg hur bra den skulle kunna göra sig som en liten soloinsats till hösten. Lite akustisk, lite snärtig och lite weila (stavas hur??!) musikfolket förstår iaf vad jag menar! Elin Nylander ska (kanske) för en gångs skull lyckas bli nöjd efter ett framträdande. Spännande va? Men jag tänker nog behålla låten för mig själv ett tag till... Fniss.

Amanda Nyberg bör kolla sin mail, för jag har hört talas om att vi måste sjunga ihop oss litegrann inför ett evenemang i september :) Kul!

/ E


Sjömansvise

Nu ska jag fatta mig kort och skriva fort! Jag känner mig skyldig till en liten uppdatering helt enkelt. Igår hade mitt älskade KIF lagfest. Denna trevliga tillställning ägde rum i Cissis stuga uppe i Indal vid en sjö som heter Bjässjön eller nåot liknande. Vi åt och drack gott, spelade sällskapsspel OCH roligast av allt: Basta å bada, basta å bada, basta å bada om och om igen!

Jag är i skrivande stund inte i tillstånd för att skriva mer eller ladda upp bilder. Tröttheten är total efter fleranätters nattsudd. Men roligt var det iaf! alltså lagfesten.

Godnatt älsklingar hörs vid ett piggare tillfälle!

/ E

Lilla önskelistan

Imagine: Jag+leverpastej&saltgurkesmörgås+ett stort glas mjölk :)

Förresten! Kovlands IF är i serieledning, och nu är det tre veckors uppehåll. Under dessa önskar jag några speciella saker som jag listar nedan.

- En stockholmsresa för att hälsa på olgan!
- Mysmiddag med familjen på stan
- Ett besök av min darlo empan som jag saknar sönder!
- Madeleine Nylanders återkomst till kovland!
- Mormortid!
- Återförening med mina kära klasskamrater. En klassfest! Eller myskväll med dom närmsta!
- Slå nytt jonkrekord med mitt crew (olivia,amanda och oskar!)

Vi hörs i veckan då hurrni! Nu: Fikus väntar....

/ E

Jag ska fota hela världen

Idag har varit en bra dag. En skön dag.

Idag är jag lycklig. Idag har jag fått så himla fina presenter av mina föräldrar. En systemkamera och en vanlig kamera! Jag tror att en nytt intresse har fötts... Jag vill bara gå ut och ta en massa fina bilder nunununuNU!

..Men det får bli imorrn :)

innerligt TACK <3

/ Dotter

Åh, kära barn!

Oftast tycker jag att det är svårt att skriva någonting här i bloggen. Jag är en berättare. Det jag skriver känns som något jag skulle kunna berätta 1000gånger roligare öga mot öga, och jag gillar ju att vara lite rolig. Sedan tar det tid att skriva och jag blir ganska lätt rastlös. Det går ju som sagt också fortare att berätta! Sen kommer vi fram till de gånger man verkligen skulle behöva skriva av sig. Då kan det blir lite för personligt. Man ser ju faktiskt ingen namlista på alla som läser bloggen.

Idag kom jag dock på ett ämne att dela med alla! Eller snarare minnen! Minnen från barndomen. Här nedan kommer några gamla godingar från förr!

Som liten var man ju fascinerad av att slå rekord. Jag personligen försökte vara så snabb som möjlig på att duscha. Det var inte alls ovanligt att mor eller far fick sitta och ta tid från då vattnet började rinna, tills sista droppen trillat. Rekordet var någonstans kring minuten...

Andra som försökte slå rekord var malin och madde! Bakom mitt hus fanns förr en liten skogsdunge. Där hade vi flickor på gatan satt upp en massa hinder av pinnar, mellan träden. Det var "Leka häst" som gällde. Även här ville man ju såklart hoppa högst, springa snabbast, helt enkelt slå rekord! Madde brukade pressa sig själv till att hoppa riktigt högt. Inte nog med det! Självklart var hon tvungen att ha en piska (bestående av en avbruten björkvist) för att mana på sig sjäv lite extra. Jag kommer ihåg det koncentrerade ansiktet innan hon hoppade, den röda tröjan och piskslagen hon gav sig själv. Jag kommer ihåg att hon tamefan hoppade minst 1,20!

Jag kommer inte bara ihåg rekorden. Jag kommer ihåg när jag och madde skulle bygga en koja nere i "storskogen". Utrustade med en hammare var, lite spik och några brädstumpar som vi hittat på majbrasan begav vi oss av. Kojan slutade med tre spikar inhamrade i ett träd som klädhängare, och en toalett. Ja, vi använde den :)

Jag kommer ihåg kojan som emma, sara, jenny och amanda byggde i "lillskogen". Den dom så stort skulle bo i. Två våningar och fina indentiska plankor bestod den av. Jag kommer också ihåg att jag inte fick vara med och bygga. Då skulle de tydligen bli för många. ( schysst :p )


Jag kommer ihåg att vi ångströmsflickor lekte modiga klubben och gick två och två genom "lillskogen" när det var mörkt ute. Självklart de två äldsta, malin och sara, först!

Jag kommer ihåg att jag var grymt mörkrädd och inte vågade gå hem på kvällarna från kompisar såvida inte pappa hämtade mig, eller att kompisarna stog och ropade " JAG SER DIG!!!" till mig.

Jag kommer ihåg att jenny introducerade "the sims" och att alla barn efter det var som fast. Det fanns inte en unge på gatan som inte hade detta dataspel i sin ägo.

Jag kommer ihåg småhästarna som vi lekte med. Stallen och hoppbanorna vi byggde, som ibland kunde stå kvar i flera dagar och hindra framfarten i rummet!

Jag kommer ihåg att jag öppnade amandas leksaksspis hemma hos henne en gång och hittade en naken barbie och ken mitt i en sexakt.

Jag kommer ihåg sara och malins skidskola. Den bestod av en backe och några livsfarliga hopp. Där drillade de oss i att åka trickskidor.

Jag kom ihåg när nyinflyttade emma gav mig och amanda en rundtur i sitt nya hem, prästgården. Fyra våningar och en timme senare valsade vi ut med öppna munnar av förvåning. Vilket stort hus!

Jag kommer ihåg när vi hoppade genom vattenspridaren, badade i minipoolen och cyklade ner till ån eller stampen!


AHAHAHA. Vilken nostalgitripp! Och än hänger vi ihop, om än mer sällan, men vi har lika roligt! :')

/ E



 


HOME SWEET HOME!

JAG ÄR HEMMA!!!!

Okej, det har jag visserligen varit i två dagar redan, men nu har jag även hittat tillbaka hit....

Som ni säkert vet så har jag varit på festival! ( Vet ni inte det så betyder det att ni ska ha spö för att ni inte läst min blogg :@ !!!!!!) Peace and Love var iaf festivalen och där spenderade jag och mina vänner 4 dagar på ont och gott! Fast snarare i omvänd ordning, men det kommer jag snart till.

Mitt minne av festivalen 2008 var att den var bland det roligaste jag varit med om, och därför var förväntningarna inför detta år enormt höga! Och visst har vi haft roligt detta år med, men jag tycker endå inte att det överträffar året innan. Peace&Love har expanderat och det enda som var sig likt var i princip centrumgrillen, som för övrigt också hade lika äcklig mat som förra året (jippie). Festivalområdet hade vidgats och där förra årets camping legat fanns nu istället en fet scen. Årets camping visade sig ligga vid badhuset, dit vi en dag förra året orkade pallra oss för att tvätta våra lortiga kroppar. Lägg märke till att den camping vi tyckte låg långt bort från själv festivalområdet förra året, nu blivit en sträcka på 1,5-2 km (INTE OKEJ!!) Detta kombinerat med temperaturer från en annan värld gjorde att man inte orkade ge sig iväg för att kolla på de artister man bara kände till lite halvt. Jävligt synd, iaf då mitt huvudsakliga syfte med festivalen var att lyssna på musik.


Ja, jag är besviken. För jag hade inte lika roligt i år. Det beror nog delvis på mig själv också. Att drabbas av sjukdomarnas sjukdom sista dagen gjorde inte saken bättre. Förkyld, feber och magknip. Jag grinade och skrek och tyckte synd om mig själv. Aldrig i hela mitt liv har jag haft så ont. Hädanefter ska jag uppskatta svensk husmanskost och att få lägga en redig kabel i toan.  Tro mig jag har redan börjat. Uppskatta det alltså. Om det blir något nästa år vill jag i förväg beställa: mindre folk, sämre väder (haha..) och ett jävligt soft vandrarhem i närheten! :)

Imorrn tänkte jag FAKTISKT berätta om några höjdpunkter och lägga in lite bilder! :)

Nu ska jag läsa och krypa till kojs!GODNATT larverna små!

/ E


RSS 2.0