en svart'en hatt

Vet ni vad som skulle sitta fint nu i höst?

NUMERO UNO, most wanted: en hatt! svart ska den vara.
nästa sak på önskelistan är: en kavaj! svart eller underbart rutig.
och såklart: rutiga skjortor! gärna lite vintage

FAN vad snyggt! Jag måste lösa det här på nått sätt...


tror jag ska bilda lite här nedan, med några sommarklassiker! :) Enjoy!


   / E


sprit och glamour

TJENA! FEST ELLER? JA

Matilda fyllde 18 coola bast i tisdags och ikväll firas det med dunderfest på bergeforsparken. För tillfället är jag lite trötta_bruden_91, men planerar att inom kort att ta en uppfriskande dusch och, om det så krävs, en kopp med kaffe och energi! Eftersom det är röda mattan-tema så ska jag kvällen till ära klä mig i en chockrosa partyblåsa, lösögonfransar och världens finaste högklackade skor. Detta ska jag kombinera med sprit och ett glatt humör! Låter som en ganska bra kväll ligger framför mig va? (JA!)

Eventuellt smyger jag med mig en kamera och dokumenterar kvällen litegrann! Om ni har tur lägger jag kanske upp en bild eller två, men hoppas inte på för mycket ;) hähä..





                                                   / E

Ps. just a little note

Jag tror fan att jag är allergisk. Allergisk mot att gå och lägga mig. Det är konstigt, eftersom jag älskar att sova. Men jag kommer alltid på så många mindre viktiga saker att ska göra på kvällarna. Till exempel bloggandet. Varför kan jag inte göra det halv tio och sen krypa till kojs liksom? Verkar finnas nån spärr som inte släpper mig i säng innan tolvtiden. Måste nog ändra på detta :p

Jag tror huvudsaken till detta inlägg egentligen var att jag ville lägga in en bild. Kände mig dock tvungen att skriva en liten text också. Vad gör man inte för er, älsklingar ;)..

Imorrn ska jag på edholmarns framtidsparty med fri tolkning och jag vet tamefan vad jag ska vara! Ps. JAG ÄLSKAR ATT KLÄ UT MIG!!!!!!!!....men väntar fortfarande att någon ska ha djurtema, så jag kan vara en jävla haj. och ja, detta var en pik. GODNATT

Får denna tjej vara haj en vacker dag?                                                                                                / E

jag har assvårt att komma på rubriker, så denna får duga

Låååång dag idag. Men en bra dag!

Startade morgonen med ORIENTERING på norra. Sammanlagt var vi väl ca 15 st esteter från båda klasserna. En stark insats (...) Eftersom jag är helt talanglös när det gäller att läsa en karta, var detta dock inte dagens höjdpunkt. Men vad gör man inte för sitt gympabetyg? ..och för att sluta lite tidigare..

Jag åt en god sallad på coffee house som smakade himmelrike. Jag är säker på att om det fanns som smak så skulle det garanterat vara apgott.  Så ja, min sallad smakade himmelrike. Mums!

Jag åkte hem och myste ner mig och kollade på lite vampyrer (stuck, stuck, stuck..) och åt morotssoppa som var så j*vla freakin' god! Pappa Lennart Jamie Oliver Wiklund hade gjort det igen! Riktigt god mat alltså!

Gjorde upp planer att möta mina goda vänner emelie och fritchen på pipeline för lite skön musik och en kopp te. Äntligen fick man träffa brudarna igen! Emelie träffar jag ju visserligen typ varje dag, men vi utgör en bra trio, hon jag och frida! Det lilla bandet som spelade var över förväntan och emelie utbytte senare, vad hon förklarade som "fuktiga blickar", med trummisen. Hur det slutade vet jag inte riktigt.... (?)

Nu sitter jag alltså här och skriver i dig min kära lilla blogg, även fast jag tänkte lägga mig för en timme sen. Jag får helt enkelt göra det nu istället. Så godnatt, godnatt!



Osse min lille gosse!                                                                                                                                       / E


bam bamp bamba, bam bamp bambaaa!

Tjena Bloggen!

Sedan vi senast talades vid har det hänt lite saker: jag har blivit beroende, varit nervös och kollat på disney!
För att få någon rätsida på saker och ting så ska jag sammanfatta lite kort om varje ovannämnd händelse.

Beroendet: Min goda vän Amanda introducerade mig för den nya vampyrserien "True Blood", som många av er säkert redan känner till. Sedan dess är jag fast. Riktigt j*vla fast. Kanske har att göra med att jag är lite svag för vampyrer... (TWILIGHT<3)

Nervösiteten berodde däremot på ett bröllop. Inte mitt givetvis, utan Elin och Christers! Det var en jättefin tillställning, varav jag och mandy blivit tillfrågade att sjunga. Det kändes faktiskt riktigt bra! Men som sagt, det var nervöst innan! Ps. höstbröllop ÄR hur vackert som helst.

Då kommer vi till sista punkten. Disney! Jag, Amanda och Emma jäste ner oss med en gobit och ett glas mjölj framför barndomsklassiskern och en av de absoluta favoriterna: Skönheten och odjuret! Den var precis lik bra som jag kommer ihåg den.. Det är något visst med dessa filmer, de tappar aldrig sin charm. Tur nog!


Avslutar med lite Nemi, för det ÄGER!




                                                                                                                                                 / E


FULHETEN.COM




jag gillar: www.fulheten.com <3

True Blood

YO PIRATES!

Jag lever fortfarande (goda nyheter). Jag dog alltså inte av trötthet imorse som jag hade befarat. Dagen i sig har passerat ganska smidigt och jag har gjort ifrån mig alla eventuella läxor, skönt!

Jag har lite tid att fördriva innan idol börjar, så jag funderar på att börja kika på den hyllade serien "True Blood". Den handlar tydligen om vampyrer, och vad jag har hört ska den vara het... vi får se, men nu startar jag igång den! Bära eller brista!

förresten så ska ni få ett litet smakprov på fulhet senare ikväll, så länge, adios!7


                                                                                                                                    / E


FAN fan FAN

Allvarligt talat. Vad gör jag uppe nu? Perkele.
Skulle fan ha sovit för typ två timmar sen eller nått!!!!!!! gaaaah
jag+kaffe=imorgon.

Godnatt


Saknad

Snart har ännu en helg vandrat förbi. Alldeles för korta är de..jag är nämligen redan skolless. Fat egentligen kanske jag har tur. Ännu ett år att tänka, ännu ett år att veta säkert vad man ska göra. Jag går hellre i skola än känner på arbetslösheten, faktiskt.

Jag läste tidigare under kvällen att jag är saknad. Jag saknar också. Nu kommer den sentimentala biten. Jag saknar mina vänner som jag knappt träffar nu för tiden. Jag saknar stallet.

Nej. Nu får det vara nog med bloggande för ikväll. Vi hörs någon annan dag.





                                                                                                                                                      / E


En skopa sunt förnuft, tack

Hej kamrater!

Innan vi går in på lite intressantare områden så ska jag bara släppa loss några snabba ord om min nya livsstil! Denna innehåller en skopa sund förnuft och kanske även någon droppe motivation! Jag har insett att det är precis vad jag behöver. Mitt senaste framsteg är att jag redan nu skickat in en uppgift som ska vara inlämnad senast måndag! Tack så mycket, tack så mycket för era generösa applåder :)

NU till de lite roligare nyheterna! Jag är superlycklig och tacksam över vårshowslåtarna, den vi kört hitills har fungerat kanon! Det gör mig lycklig.

Jag har också tränat igen för första gången på ett tag. Min sjuka har börjat ge med sig och lämnat plats åt lite friska. Jag tackar och tar emot :) tack, och emot.

Imorgon ska jag även ut. Det blir jag och ett härligt litet estet-crew som ska checka in sundsvalls uteliv. Tro't eller ej, men det är på Railway saloon det händer imorrn! Det får bära eller brista!

Så, det var en liten uppdatering. Jag skulle uppskatta ifall ni gjorde samma sak för mig ;)

  / E


RSS 2.0