GaGa Oh la la la

LONG TIME NO JÄVLA SEEN ALLS! Här på bloggen alltså...........

Förhoppningsvis så har jag träffat er läsare mer än vad jag har bloggat på senaste. Men som sagt DETTA ÄR JU INTE MIN GREJ SÅ DET VORE JU FULT AV MIG ATT UTLOVA MER TID HÄR. Därför ska jag inte göra det :)

Istället ska jag berätta en sak för er. en ashemlis. JAG ÄR KÄR. I en tjej. Hon heter Lady GaGa och är ascool. Ni kanske har sett henne? Blond, pråliga kläder, musikaliskt begåvad som fan. Så vi har tillbringat en del tid tillsammans på senaste...

Tänkte lägga upp ett klipp här på en av hennes fantastiska låtar, men det verkar inte vilja funka just nu så ni kan ju kika in här igen om nån dag eller så, så hittar ni kanske igen det då!

So long!

/ E

La-la-la-life is wonderful

Idag köpte jag en bo kaspers orkester skiva för tio kronor. Det är den första skivan jag köpt på 100 år..blev skitlycklig! Även första filmen om världens bästa Bridget Jones också, och OC säsong 1 fick följa med hem, de ska jag kolla på någon dag och bara måååå :). Allt detta för 35 kr sammanlagt, helt överkomligt. Erikshjälpen rockar min värld! <3

OCH är så jävla lycklig över att stadshuset finns just nu. Har planerat in ett mångfald glödande nätter i nattvimmlet där den främsta tiden! Vid min sida finner ni Partysandy, någon fler som ska med? FEST ELLER, SPRITEN SPRUTAR O.S.V!!!!!

Jag har dessutom lärt mig att spela lite gitarr. Första tröskeln har jag klampat över, dock väntar barreackorden och lite mera fingerplock. Jag hoppas rolle kan lära mig lite finlir. Jag ser faktiskt verkligen fram emot det!
Fingrarna värker av allt spelande, men de har förhoppningsvis snart lärt sig! haha..

Godnatt!

/ Your E


Nytt år, ny stråhatt

GOTT NYTT ÅR DÅ!

Mitt nyår spenderades i Granloholm med många fina människor, mer än så behöver egentligen inte sägas! :)

Några nyårslöften blev det väl inte direkt heller. Har dock lovat mig själv att göra saker jag mår bra och att köpa en stråhatt. Alternativt att någon av er kära läsare ger en sådan till mig :) Jag ska här nedan visa hur den ska se ut!

             

så fin :')

Nu blire till att kolla på film at mandys house! heido kamrater

/ E


RSS 2.0