Landet långt borta

Landet långt borta, närmare bestämt Thailandet, verkar om möjligt ligga ännu längre bort nu. Jag som nästan kunde känna värmen för ett tag. Den 17 dagars långa semestervistelsen kanske inte blir av som det ser ut i dagsläget. Konflikterna har bland annat resulterat i att två flygplatser, varav Bangkoks dit vi ska / (skulle...?) , har hamnat i demonstranternas händer. Tusentals resenärer blev häromdagen fast på bara flygplatserna arlanda och köpenhamn p.g.a detta.

Fick svar på ett mail från mina kusiner och deras familj som redan är framme. De befinner sig i Phuket och har det hur bra som helst. Verkligen kul att höra! Men det fick mig samtidigt att längta ännu mer. Men vad kan man göra egentligen? Jag tror inte direkt att denna konflikt kommer att lösas upp inom 9 dagar, det vore för bra för att vara sant. Samt att det känns som att rötterna ligger djupare ner än så. Man kan egentligen bara hoppas, och det ska jag göra med varenda liten del av mig själv!

Kommer vi att få våran efterlängtade drömsemester?

/ E

Dressed for success

Jag är stolt över mig själv. Befinner mig nu ett steg närmare "walk of fame" efter dagens musikaliska framgångar! Jag har lyckats tagit mig igenom en hel låt på ett INSTRUMENT, på en gitarr. ! Fattar ni hur stort det är? Okej att det gick långsamt, men det gick! Det är huvudsaken! Inatt kommer jag kanske sova lite extra gott! Lyckliga tjejen!

 ps. The kooks sångare är het som fan och sjunger som en gud!
/ E

Julbord på Holmö brygga

Idag var dagen då jag fördubblade min kroppsvikt och magen sprack helt jävla totalt! Har nämligen käkat julbord på Holmö brygga med mamma, pappa och mormor. Det var väldigt mysigt där, som en liten stuga ungefär, med levande ljus och träpanel. En massa tomtar hade dom i fönstren och längs väggarna också. Jag ville bara ta med mig allt hem och ställa på gården här i Kovland, det vore ju helt perfekt! Då skulle jag kunna äta prinskorv, köttbullar, gravad lax, sill, rödbetssallad, kalvsylta med mera varje dag. Fan vad gott!  I alla fall de tre första dagarna...

Eftersom jag är en sådan snäll person så ska jag bjuda på några mysiga bilder!


Resten av kvällen ska jag spendera hemma, nergosad i tv-soffan och kika på Indiana Jones med pappa!

/ E

I'm on your side

Varför känner man sig så himla hjälplös och liten ibland. Som att man bara kollar på och inte kan göra något åt saker och ting. Det är klart jag förstår att man inte alltid får som man vill och att man inte kan ändra på allt, men en del saker är bara så fruktansvärt orättvisa.

Så är det.



When youre weary, feeling small,
When tears are in your eyes, I will dry them all;
Im on your side. when times get rough
And friends just cant be found,
Like a bridge over troubled water
I will lay me down.
Like a bridge over troubled water
I will lay me down.

/ E

Empans musikvideo

Det ni kommer läsa nedan inom några få sekunder tyckte jag var fruktansvärt roligt. När ni läst klart ska jag förklara varför. Om det nu ens behövs.. tihi

MLI säger:
Hejsan Emelie!

Mitt namn är Rebecka Lindblom, jag och min grupp har fått i uppdrag att göra en musikvideo till

låten "Up where we belong" som kommer visas på den stora vita duken unde erat framträdande.

Vi skull vilja ha med dig och den andra som ska sjunga solo tillsammans med dig i våran musikvideo.

Vi kommer filma det uppe på södra berget pch tanken är att ni ska se förälskade ut eftersom det är en kärlekslåt.

Ni kommer inte behöva göra några intima saker utan det kommer mest handla om att ni tittar på varandra och håller varandra i handen samt kramas. Vi skulle bli väldigt glada om ni kunde ställa upp eftersom vi tror själva att det bästa resultatet blir om man får se er både på scenen och på duken. Vi skulle gärna vilja ha ett svar före Onsdag.



AHAHAAHAHAHAHAHA. Oki, let's do it Empan!
Du får alltså chansen att titta djupt och förälskad in i en halvt okänd killes ögon, samt hålla honom i handen och göra en musikvideo. Hoppas för guds skull att ni ska dansa också! Då är i alla fall min lycka gjord. =)
Puzz.

/ E

Det ska va kött å leva

Jag sitter och kollar på "Du blir vad du äter" just nu. Då allas våran blondin Anna Skipper tog fram en massa vegetariska alternativ till en tjej så kände började jag på allvar fundera på att konvertera till vegetarian. Men sen kom jag på att det nog inte skulle passa mig.

1. Det skulle inte vara lika roligt att reta Emelie och hota att tjuvmata henne med korv.
2. Jag tycker om kött för mycket.

/ E

Helkvällar med mys

Jag är så sjukt trött idag. Fast endå på ett helskönt sätt. Tror att det är för att mina fredagsmornar börjar med dans, man blir liksom pigg i hjärnan, men trött i kroppen!

Kvällen har jag iaf spenderat med mina fantastiska estetvänner. Vi var och åt några sexiga tuggor på en thailänsk restaurang som jag inte ens tänker försöka stava till! Men det var riktigt gott! Avslutade gjorde vi med några rundor biliard, vilket var riktigt roligt. Dethär ska vi absolut göra om hurrni!

Imorgon blir det mysig tjejkväll troligtvis hos Amanda i bos. Kanske en film, något ätbart och riktigt gott umgänge. Jag tror vi kommer ha en kanonkväll och ta igen lite svunnen tid! =)

Tills vidare ska jag slumra så sött! Goodnighty!

/ Your E


 


Hejdå läxan, Hej kudden

Äntligen är jag klar med dendär jävla kultur- och idéhistoria-uppgiften, eller kutte-uppgiften som matilda skulle ha sagt. På någon jävla höger eller vänster så lyckades nästan alla andra i klassen bli klar med den redan på lektionen idag. Okej? Hur fan gick det till? Jag vet visserligen om att jag är fruktansvärt duktig på att prata, men hallå, jag menar vi är ju faktiskt esteter och översociala hela bunten så ensam med att sitta och nöta medeltiden borde jag inte vara! Det kanske är som Gustav sa trots allt  "Alla andra har ju ordbajsat". Jag misstänker att han delvis kan ha rätt. Hela dethär ämnet är ett jävla ordbajseri. Tror fortfarande att det är en extragrej de har slängt in bara för att fylla ut vårat schema och för att Ingrid ska ha något mer att lära ut. Men hey, det är ju bara vad jag tror...

Nu ska jag med stor lycka kasta mig ner i min alldeles nybäddade säng och sova. Kanske klia Ossy katt lite bakom örat också. Han hade nämligen lagt sig helt okej skönt tillrätta bland mina kuddar. Vilken djurvän man är!

Adjöss med er gott folk!

/ E

Dirty Sexy Money

Tv-nörden som jag är har jag suttit bänkad de senaste två timmarna. Vart lycklig hela vägen in till lillhjärtat när jag såg att MIN serie skulle börja visas ikväll igen! Jag talar förstås om Dirty Sexy Money! AAAh den är såååå god damn bra! Vet i alla fall vad jag ska önska mig i julklapp... En såndär samlingsbox med alla program! Det vore ju underbart, fantastiskt!

Ni ska få en liten bild på snyggingarna också. Heido!

  








/ E

Ojdå, njuren for visst i backen

TJA! Jag har nyss blivit avskräckt som fan från att någonsin operera mig. Helt fridfullt satt jag och kollade på Grey's anatomy där dom tydligen skulle göra en njurtransplantion. En av läkarna skulle lyfta över njuren från någon skålliknande sak, till kroppen. Vad händer då månntro? Jo, bruden tappar den i golvet. Hoppsan!

Nu börjar det igen! Ciao!

/ E

Lussebullar och mormors pepparkakor!

Vet ni vad jag blev nå jävulskt sugen på nu?
LUSSEBULLAR!
Tänk vad förbannat gott att mula in en såndär gul degklump i munnen och bara go with the flow! Det är ju tamefan livsnjutning. Eller mormors pepparkakor! Herregud jag dregglar ju på tangentbordet bara jag tänker på dom! Man får heller inte glömma lilla glaset med mjölk till. Kanske detta plötsliga begär uppstod på grund av att jag kommer käka thaimat på julafton i år, medans ni andra äter prinskorv och julskinka..

...men jag kommer nog stå ut! Ska ju trots allt älska med solen på en vit sandstrand varje dag....

Mmmmmmm...

/ E

Gitarrguden

Jag ska chocka er alla, slå er med häpnad och fisa er i ansiktet! Här kommer dagens stora nyhet! Min morgon startade med lite gitarrspel!!! Nu kanske ni tänker " Vad är så häpnadsväckande med det då?" och då kan jag genast berätta att det är en av mina läxor, som jag i vanliga fall brukar vara helt kass på att göra. Det är ju inte så att jag skiter i hur det går i skolan, ja bryr mig bara inte tilläckligt mycke...... men från och med nu har jag ju (typ) börjat ta mina läxor på allvar! Framsteg, framsteg kära kamrater.

Nu är jag sen som satan. Hehe. Heido!

/ E

Det börjar verka Thailand, banne mig!







Snart Thailand! Satan, det är ju nära nu! Längtar verkligen, det kommer bli så otroligt kul, det vet jag!
Den 9 december lämnar jag och mitt resesällskap lilla sverige och söker oss till de varmare breddgraderna!
IIiiih!

jag hatar jävlaläxjävlajävlar

Elin Nylander, skämmes tamefan!!!!

Varför ska det vara så förbannat svårt att få fingrarna ur arslet och verkligen ta itu med något? ( För att det är tråkigt kanske?...) Nej, jag vill inte, jag orkar inte göra läxorna! jävla engelska och spanska... JAG BOR JU I SVERIGE OCH HÄR PRATAR VI SVENSKA!!!!!

Är måttligt irriterad nu. Ska ta på mig morronrock, tofflor och gosa ner mig på någon varm plats med en kopp te!

Hejdå som fan.

/ E

Ps. jag släppte mig

Jag kom och tänka på en sak förut, alldeles innan jag skulle hoppa in i duschen. Varför ska det vara så pinsamt att fisa egentligen? Speciellt om man är tjej, då måste man smyga satan. Vad är egentligen skillnaden, prutt som prutt! Om en kille gasar ut sina bruna bönor så är det rolig, men om en tjej gör samma sak så är det snuskig! Varför är det så? Varför ska vi vara finare i kanten egenligen? Jag bara undrar.

Let it out sisters!

/ E



Hej mitt vinterland

Vintern har kommit hit kära vänner! Snart ska jag ut och frysa min stjärt blå och ta en liten ridtur med Malin.

Happ. Hej!

/ E


Hailu Heidi

Hello fellows!

Dålig uppdatering från min sida, som vanligt. Ska försöka ändra på det, som vanligt...

Hur som helst så tänkte jag berätta om en av dagens roliga små händelser. Såhär lyder den..

Jag och min kära klass ska ha mattelektion och det visar sig att våran lärare Micke, är borta. Eftersom vi blev så oroliga över att inte få räkna några sexiga tal, så hörde vi oss för om vikarie. Självklart hade skolan lyckats fixat en sån! Det visade sig vara en medelålders herre vid namn Hailu. Inget större fel på det, bara ännu ett namn som så många andra, MEN det var innan Mr Hans fört sin talan. Han sitter alltså klämmer på något smärre problem med en uppgifterna och ska ropa på hjälp. "HEIDI!"  Hör vi honom plötsligt utropa! Jag kunde helt enkelt inte behärska mig själv och bryter ut i skratt! Hans har alltså lyckats kalla Hailu för Heidi.
HAHAHAHAHHAHAHA!   w h a t    t h e    f u c k i n g    f u c k ?

När jag sedan påpekar detta för honom svarar han " Vadå?! Är Heidi ett tjejnamn??"

AHAHAHAHHAHAAAHHAHA....!!!!!

/ E

What a feeling!

OJ vilken kväll det har varit! Konsert för hela slanten. Underbart! 

De senaste dagarna har bara rasslat förbi, så här ha man ju inte heller hunnit lämna några fotspår på ett tag!
Till er, kanske, stora besvikelse så blir detta inlägg inte heller nå vidare långt! Däremot får ni lite bilder från idag, på hur jag och mitt "gang" såg ut innan vi gick in och erövrade scenen och tog publiken hjärtan med storm ..typ ;)



That's it for today! ADJ-Ö!  
/ E

nöthjärna

Satan i jävla gatan, här är jag igen!

Idag har jag hälsat på min kära madde som är hemma från västerås! Vi kollade på "sjukhuset" och gick en promenad där jag både hann frysa ihjäl och återupplivas! Inte varje dag det händer..!

Nu sitter jag iaf på mitt lilla rum och väntar på mina små vänner som ska komma hit på en liten spelkväll!  Vi ska spela diverse olika spel ( vinst som gäller!!! ) dricka ramlösa och äta nötter. Det blir nog en bra kväll!

Måste ladda upp en bild här, det var nästan aslänge sen!




/ E

Några fina rader till Gabriella

Här får du min vän, Gabriella Toresson, några rader tillägnade just dig!

Gabriella du är min vän
godhjärtad & glad, resten tar vi sen..
Du gillar att sparka boll
I KIF där ingen har någon kontroll
Din dröm är att bli frisör
Klippa massa hår tills du dör
Men jag hoppas att du också vill umgås med mig
För i mitt hjärta har du en given plats, du är en toppentjej!

/ Din goda vän Elin

Vilka är vi att döma?

Hej igen min kvällsblogg. Jag försöker hårt med att göra detta till en daglig ritual, att skriva några rader om allt och inget här varje dag. Ska alldeles strax hoppa i säng men medans jag kommer ihåg så tänkte jag ta upp en sak...

Våran höstkonsert börjar närma sig för estetprogrammet. Eftersom jag nu går andra året på gymnasiet, så får vi vara med  och sjunga i ensamblegrupper. Min grupp ska spela låten "Pour some sugar on me" som är en gammal glamrockdänga gjort av gruppen Def Leppard. Det ska på ett sätt bli sjukt roligt, jag menar, det är ju det här jag vill hålla på med. Egentligen för resten av mitt liv,men... jag blir så fruktansvärt nervös, jämt!

En kurs som jag läser heter musik och kommunikation. Just nu håller vi på med "mental träning", vilket innefattar mycket självförtroende. T.ex hur man ska hantera nervositet, peppa sig själv och ladda upp inför konsert! Underbart, en kurs för mig, som behöver kunna just detdär. Jag har så himla svårt att tro på mig själv, oroar mig istället ständigt för att inte göra allting perfekt. Ständigt för vad andra ska tycka när jag står och uppträder inför dom.

Vilka är vi att döma egentligen?

Det krävs mod att ställa sig upp och tala/sjunga inför en massa människor. Vi borde egentligen uppskatta och uppmuntra folk som gör det, istället för att klanka ner och säga "fan vad dåligt han/hon sjunger eller spelar". Alla gör ju förstås inte det, men jag tror att vi alla gjort det säkert någon gång i våra liv. Som jag sa, det krävs ju mod och bara det är värt en hel del...

/ E

Dansband och smörmusik

Mamma sitter och lyssnar på dansband i rummet intill. Inte okej. Säkert Jannez, Svänzons eller något annat fräsigt band som gjort låten.

Idag har varit något av en seg dag. Skola först som vanligt, sedan stallet och det stora minuset på hela dagen, fram med matteboken och nöta ekvationer nu på kvällskvisten. Herre gud, jag ber inte ofta men snälla hjälp mig klara detta prov! Jag kan, jag vill, jag ska klara det.

OKEJ??? Något av dansbanden hade spelat in en klämcheck jävla version av Lasse Ws låt, "röda läppar". Det borde ju tamefan vara helt jävla förbjudet!!!!!!

Nej, SOVAA <333
godnatt kamrater..

inte nådigt söta, inte sant?..


/ E


osammanhängande

Idag står ordbajs på menyn, ni får läsa om lite diverse saker.

Till att börja med...
Kan nån sympatisk människa komma och ge mig massage innan min förbannade nacke ger upp och går av?

Min arm penetrerades av en thaispruta idag. Ja, alltså en såndär mot hepatit A och B. Skönt som fan vare ju såklart inte, men nu är jag iaf redo för avfärd inom 5 veckor! Wieee!

Höstkonserten börjar närma sig. Jag börjar bli lite nervös, men vafan. Nu kör vi!!!!

Köpte också ett nytt cerat idag, tänkte skaffa mjuka läppar. Snart är jag pussvänlig om någon skulle vara intresserad! "lol"...

Till å sluta med...
GODnatt vänner och bekanta för nu ska elin sova!

/ E


Gårdagens röj

Nu när det så länge rapporterats om halloweenfesten som ägde rum igår så är det väl lika bra att jag skriver lite om den! Vid sjutiden anlände de flesta i alla olika slags utklädnader. Batwoman, hulken, en pirat, ronja rövardotter, en psykopat, en gris, hip-hopare och diverse andra påhittigt utklädda människor hade letat sig till våran ombonade lilla klubbstuga i kära kovlandet! Själv var jag på plats som Alice i underlandet.

Vi söp, lekte lekar, dansa&härja, söp lite till. En del lite för mycke... Min outfit ändrades lite under kvällens gång. Helt plötsligt hade jag mitt blå sidenband fastknutet kring huvudet och blev alice på efterfest! Galet.

Toaletten i lagets omklädningsrum har förlorat oskulden också. 3 gånger. Några giriga själar kunde helt enkelt inte hålla sig till sängkammaren.. haha

Såhär i efterhand så ser iaf jag tillbaka på gårdagen med ett leende och hoppas jag att ni andra som var där också kan göra det! Tack alla som var där för en riktigt trevlig kväll!

Tyvärr så hade jag ju inte min egen kamera med, men jag hoppas att någon god själ inom snar framtid ska sända bilderna som togs till mig, så jag kan ladda upp dom bland annat här!

Nu väntar min sköna lilla säng på mig! Sweet dreams

/ E

Happy Halloween


    
Var tvungen... HAPPY HALLOWEEN !
/ E                

Festyy!

Vi möts i dimman ikväll mina vänner! Åh, vad jag har längtat efter just denhär kvällen, äntligen! Jag tror ärligt talat inte att klubbstugan varit såhär fin på länge! Om någonsin? Stort tack till Amanda, Alex, Frida, Erik, Ante och Calle som igår hjälpte till att pynta och göra iordning! Idag har vi en kanonfest som man sent kommer glömma, det är jag säker på!

IIIIhh excited!

Pusspussshejsidejsi

!
! !
! ! ! 



/ E
 

Imorrn!

Idag har vi pyntat och gjort fint som fan i klubbstugan! Dethär kommer bli så grymt roligt! Jag får ursäkta till dom som drabbades av mitt lilla sammanbrott häromdan, men jag hoppas gottgöra er imorgon med en superkväll!

Jag ska också passa på att efterlysa mina batteriladdare till kameran som är spårlöst försvunnen! Har nån sett till en blå-grå canonladdare som inte är er egen, så hör av er till mig!

Nu ska jag sjunka ner bland kuddar och täcke med min lilla bok! mmm härligt!

Let's get the party started!

Godnatt mina små larver!

/ E

Dissad..av en katt

Jag anser mig själv vara djurvän. Jag menar, jag ger djuren mat när dom vill ha (oftast iaf ..) och är inte snål med att ge kärlek. Men idag fick jag nästan nog. När min lilla svart-vita vän Ossy hoppar upp i soffan och försöker lägga sig i mammas knä, kör hon iväg honom. Jag tycker synd om lillstackarn och erbjuder som den goda människa jag är, mitt eget knä. När jag väl suttit och kliat honom bakom örat i några minuter börjar mamma snegla åt sidan och bli lite avundsjuk. Rätt vad det är så ber hon mig att låta Ossy välja vem han skå gå till. "Jaha" tänker jag och upphör kliandet. Vad gör katten då? Han kliver upp och går till mamma istället ( WTF?????!!!! )

Där fick man för att man är godhjärtad...


/ E

RSS 2.0