onsdag

Oj, vad trötthet kan komma plötsligt! Är helt fullkomligt utmattad i kropp och själ. Rösten påminner om en whiskeykärrings hesa stämma. Dagen har bestått av tre shower, massa gemenskap och min och empans fantastiskt goda sallad! Nu har man även kommit till stadiet då man inte bara kan sin egen låt, utan allas. Det är väl både på gott och ont skulle jag vilja påstå! Hur som helst så var dagens sista föreställningen (den första kvällsföreställningen) skitkul att genomföra. När publiken har betalat för att kika så blir det väl lite annorlunda motför de skollessa högstadieeleverna, som endast kommer för att slippa dubbeltimmen i svenska. Det innebär ju att de vill se. Man fick ny energi skulle jag vilja påstå, och det var härligt as hell!

Nu är det bara att krypa ner och sluta ögonlocken. Jag hoppas John Blund anländer tidigt i natt, det vore guldläge. See you from stage ;) Hei!

/ E

Tisdag

Tisdag. Två shower och en ridtur senare sitter jag här trött som ett as. Men satan va värt, jag har ju skitkul! Ni som ännu inte har sett showen måste lova en sak som ni ska hålla på hedersord! Detta är att ni ska vara en bra publik. Det vill säga en engagerad publik som uppskattar det vi gör! Fan vad tid vi lägger ner på det här för att det ska bli så bra som möjligt för er som kikar. Då förtjänar man lite cred också, ha det i åtanke är ni gulliga! :)

Igår vare nån idiot som skulle vara lite rolig. Han sprang upp på sen efter ett av numren och ropade "Vart är toaletten?". Det värsta är att det var gymnasieelever som var och kollade igår, vilket innebär att killen antagligen är mellan 16-18 år. När växer det manliga könet upp egentligen?

Nu ska jag dricka lite c-vitamin i form av apelsinjuice och sedan krypa till kojs. Imorgon är första showen för allmänheten! Det ska bli spännande. Pirr pirr i magegropen! Godnatt kamrater

/ E

Imorgon smäller det!

Det har varit en rolig vecka, med mer slit än vad jag kunnat ana! Imorgon är det premiär, det pirrar i magen bara jag tänker på det. Det ska nog gå bra, det känns bra iaf! Mitt problem är att jag är så förbannat slarvig, vilket inte är en bra kombination med en massa klädbyten och stress.

Jag kommer ihåg förra året hur man sprang fram och tillbaka överallt, det slutade ju med att jag blödde näsblod innan och efter vartenda nummer jag medverkat i. I år tar jag dock lite bättre vara på mig själv. Jag försöker i alla fall att lägga mig i tid, dricka vatten o.s.v. Som jag sa, det ska nog gå bra!

Nej fyyy vad trött jag är, ska nog krypa ner och bara mysa under täcket....och läsa ;)

/ E

In the mood för lite kladdkaka

Alltså jag är så jävla sugen på kladdkaka!!!!! Finns det nån själ där ute som har lust att baka lite med mig? Du är isf välkommen att inom en snar framtid dyka upp här med ett gott humör och ett chokladsug som heter duga!

Idag diskuterade jag och matilda en sak under lunchen. Ni vet den där leken då man har en ögonbindel och så får man smaka nånting och säga vad man tror att det är? Hur som helst... tänk om nån skulle stoppa in en sked med bajs i käften på en, också tyckte man att det var gott? Fyfan vad pinsamt. Att gilla bajs liksom. Jävla äckel.

Det var dagens funderingar...

/ E

show must go on

Det äger att sitta vid datorn och längta efter skinkmacka. Inte vanlig skinka, utan julskinka ska det vara. Fysatan vad det vore mums!

Medans folket festar hos amanda så valde jag att åka hem och vara en ansvarsfull tonåring för en gångs skull. Jag ska lägga mig i tid tänkte jag. Pigg, utvilad och frisk som en nötkärna är mitt mål! Peppar, peppar ta i trä! Det är nämligen rep inför showen även nu i helgen, vilket innebär att jag måste vara på plats i hedbergskas aula redan klockan 10 både imorgon och på söndag. Det rockar inte min värld iaf. Men jag ser verkligen fram emot det här, och hoppas innerligt att min röst inte tänker krångla!

Jag fullbordade även min klädsel idag, showkläderna alltså. Tänk vad lite second hand kan göra! 43 kr= så jävla värt för en supergullig kjol. Nöjd Elin.

För övrigt ska jag bara slänga mig ner i sängen och.... läääääsa! :D

/ E

Arg så in i h*lvete

Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men fanskapet som snodde min mobil har ju tydligen "köpt den av en blondin på nyårsdagen".  Oh, my fucking god.................

/ Arg pms-tjej som håller på att explodera .

Sick of being sick

Snyter mig, hostar, fryser. Jag har alltså lyckats tajmat in att bli sjuk precis till vårshowen. Min vanliga tur i dessa sammanhang. Alla repen är det faktum att jag kommer kravla mig upp och ta mig till skolan endå. Det här ska bli så bra, det har jag ju lovat. Mig själv i alla fall.

Nu måste jag snyta mig igen. Adjö kamrater. Vi håller tummarna för att snart hitta den gamla goda daxformen!


/ E

New moon

Jag kan nog verka lite besatt i min läsning av Twilight-böckerna. Herregud, jag nämner dom snart i vartenda inlägg! Hahaha! Men sanningen är att de verkligen är värda att nämnas. Idag har jag gått och kring och sett ut som en slapp fjärt,  och bara läst i princip hela dagen. Så jävla skönt, och underskattat.

Måste nog äta en apelsin eller nått, och fortsätta läsa.....
/ E


Helt förälskad

Jag är helt förälskad. I en brud. Melissa Horn heter hon och är den kvinnliga versionen av Lars Winnerbäck. Ja, sug på den ni! Hon är ju helt fantastiskt.

Ni ska få ett smakprov.

Och jag kände dina ögon den natten
Dom följde varje steg
Dom såg mig som någon annan
Och jag kände mig som det

Och jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand
Men om en vän kan viska och ett löfte brista, går jag hellre hem
Kvar i nått jag lämnat, för länge sen





vännen, jag tänker på dig .

Den eventuella sjuklingen

Jag vettefan om jag är hypokondriker eller om jag börjar bli sjuk, men det senare alternativet verkar för tillfället nästan lite trovärdigare. Jag är öm i hela kroppen, irriterad över småsaker, hostar titt som tätt och gick inte till matteprovet idag.. Det sistnämnda var väl mänskligt med tanke på vad jag hade framför mig, men jag tror fan jag brukar ha bästa närvaron på hela skolan! Ja, så jag börjar nog bli sjuk. Eller så är tjejveckan på intåg.

Jag ska bjuda på ett litet citat från idag innan jag pyser iväg. Malin och jag åker hem från stallet och passerar Ingrids hus. Ingrid är gravid och ska föda nu i januari.

" Ingrid ska ju fan föda idag! "
" Jasså ?! Har hon åkt in? "
" Nä hon stog där i fönstret "

Ps.
vem vill träna på ego med mig imorrn? Har ätit lite apelsin, så jag hoppas kroppen mår lite bättre bara..

/ E

Ljuset i tunneln

Dagen börjar sakta men säkert närma sig sitt slut, samtidigt som orken rinner ur mig. Noll motivation. Det har varit en lång dag. Att det varken finns ett lugnt utrymme eller någon mjuk plats där man kan slå sig ner, i hela Hedbergska hjälper ju inte direkt heller till.

Roligast har i alla fall varit att repa inför mitt och Hans nummer inför vårshowen. Det kommer bli grymt, bara allt stämmer! Öva,öva,öva!

Nej nu ska jag hugga in på idrottsuppgiften och sedan kasta mig in i siffrornas värld. Jag hoppas på att få stanna där ett tag den här gången, de brukar nämligen ha en tendens till att lämna mig totalt oförstående och utanför.

/ E


En långis

Ni ska få ett litet citat från idag bara.

Malin till mig när jag hämtar hö åt Pärlan..
"Men Elin skynda dig lite, jag ska hem och knulla!"

Tydligen hade hon blivit lovad en långis såhär på kvällskvisten av pojkvännen sin. Det var bara att raska på.


/ E

Överarbetad hjärna

Skola, läxor. Läxor skola. Serijävlaöst, jag ligger efter. Matteprov på torsdag. Jippie som fan. Hur ska det gå då? Ett stort fett IG i häcken. Kan nån snälla ge mig NORMALA tal att räkna, typ procent, 1+1 eller liknande? Det skulle rocka min värld .

Måste tänka lite positivt nu. Har ju en hel del att se fram emot! Bara denhär veckan blir överstökad lite fort så.. Showarbetet startar på allvar från och med nu, och inom två veckor så smäller det! Bara vi får ordning på allt med danser o.s.v så ska den nog kunna bli ganska så asgrym. Det tror åtminstonde jag!

En annan sak som är grym är att jag tänker krypa ner under mitt gosiga täcke och och sukta efter mina älsklingar i Twilight. Hoppas att Bengt kan få tag på böckerna och skicka ner de, så jag kan fortsätta drömma mig in i min absoluta kärleksberättelse.

/ E

Lite uppdateringar

Hej bloggen! Det har inte blivit så mycket skrivande i dig på senaste tiden..när jag tänker efter så har det nog aldrig varit särskilt mycket skrivande i dig.ops! Men jag har faktiskt varit lite upptagen av mig och saknat orken att skriva. Det har hänt en hel del saker sen sist. Förutom att Britney Spears har tagit tag i sitt liv och att läget fortfarande är instabilt vid Gazaremsan, så har den första av mina vänner födda år 91, fyllt 18 år! Vi firade henne med fest och rabalder, riktigt roligt blev det till slut. Det ska bli trevligt när vi allihopa kan dra en krogrunda genom staden tillsammans.

Förövrigt så har idioten som hittade..../snodde min mobil varit klantig. Han har avslöjat sig själv. Synd för honom, desto bättre för mig! Åh, vad jag har saknat min röda lilla älskling. Snart (förhoppningsvis...) ligger den i min hand igen, så mjukt och perfekt. Det ögonblicket ska jag njuta av.

Nu ska jag sova. Åtminstonde försöka. Jag ska nämligen ta spruta imorrn , för att förebygga livmoderhalscancer. Det lär ju kännas, om vi säger så. Det gör mig lite sömnlös för jag vet att den stunden kommer fortare om jag går och lägger mig. Önska mig lycka till!

Godnatt!

/ E


I've been painted by numbers

Detta studerande tär på krafterna. Så fort jag satt mig ned med matteboken så vägde huvet plötsligt 20 kg mer, och ögonlocken jobbade sig sakta men säkert nedåt. Tur att min pappa är världsbäst och hjälper mig, annars vet jag inte hur jag skulle kunna klara av denna kurs!

Dax att återgå till läxornas värld... Vi hörs sen!

/ E


Tidsoptimisten

Hujeda mig! Idag hade jag behövt dendär tidsklockan som Hermione använder sig av i en av Harry Potter-filmerna. Tänk vad mycket jag hade hunnit med då, alla sakerna jag planerat! Men nu har jag ju ingen sån... och här sitter jag och gör ingenting. Gav läxorna en tanke, men fan, den blev man ju bara bitter av. Istället så ska jag nog ringa en vän. Jag menar, det är ju trots allt lov så skoj det måste man ju få ha!

/ E

Judehatten

- 20 grader kallt och jag kommer pustandes innanför dörren.
"Det är så jävla kallt ute satt snoret fryser till is i näsan" ropar jag till min mor för att hon ska förstå vilket lidande hennes dotter utsatts för, när jag åkte upp för att mocka hästskit.
"Jaha... kom får du se vad mysigt jag har det då!" Blir svaret jag får tillbaka.
Jag styr mina steg mot badrummet och gläntar på dörren.... Där inne, täckt av badskum i ett badkar med ångande varmvatten, ligger min mor och ler nöjt. "Hämta kameran då!" kommenderar hon mig, och jag gör ( för en gångs skull ) som jag blir befallen.

Ni kanske undrar vad denhär historien ska leda till, om inte ännu mer över namnet på inlägget, "Judehatten". Det var nämligen så att när mamma låg och lekte sjöjungfru där i badkaret och hade så hiskeligt mycket skum till övers så kröp min kreativa sida fram! Jag skapade därför en huvudbonad på hennes hjässa, som jag så vackert döpte till just Judehatten! Det är denna ni kan skåda på bilderna här nedan, fin inte sant?  :)

Djävulskt gudomligt

Jag och Edis rockade av några fräna kommentarer igår.

- Tänk att ligga med gud?
- Gudomligt skönt


- Tänk att ha sex med djävulen?
- Djävulskt skönt

POSSKJAMHEIDO!

/ E

Jag har ingen mobil

Nu ska jag berätta om ett satans jävla helvete som inträffade på självaste nyårsafton. Elin Nylander, d.v.s jag, tappade bort mobilen! Eller tappade och tappade, jag stoppade ner handen i fickan och kände inte annat än ett stort HÅL! Fick panik, men vad kunde man göra.. vänta och se om den dök upp på ett eller annat sätt...

Det gjorde den, inte så att jag kunde hålla och smeka den, men en utländsk kille ringde och hade hittat den. Bestämde träff med honom på biteline klockan fyra på nyårsdagen. Tre timmar senare ringde han igen, och tydligen hade han fått ett väldigt brådskande besked om att besöka någon släkting i hudik. Jag blev tveksam, men då säger människan istället att han kan posta den, eller att vi kan få den klockan 9 samma kväll. Jag ringer pappa och ber honom prata med snubben, som inte verkar ha alla hästar hemma. När jag och pappa senare talas vid, efter deras samtal, så har killen varken sagt vad han heter, vart han bor, sitt mobil eller hemnummer o.s.v, inte lämnat ut någon som helst fakta.Skumt. Han har tydligen berättat att det var dålig laddning på mobilen, så pappa ber honom att låta bli att använda den. Då frågade han om han skulle stänga av den? Sorry man, jag har pinkod.. De hade istället bestämt att pappa skulle ringa min mobil klockan 10 idag och att vi sedan skulle hämta den. Pappa ringde, mobilen var avstängd....

Vi har ringt till polisen och anmält den försvunnen, så nu återstår bara att se om människan lämnar in den. Jag har inte alltför stora förhoppningar egentligen men... han borde ju ha lämnat den dit själv i första hand. Om han nu inte var så sugen på att återlämna den så borde han ju inte ha gjort sig besväret från början, eller?! Fan.

Om ni ser en utländsk kille med en röd sony ericsson 310i walkman, eventuellt på bussen mellan kvissleby-sundsvall centrum, kan ni ju hålla ögonen extra öppna. Om ni ser att bakgrundsbilden är två människor sittandes på en strand i skymningen, ska ni rycka den ur handen på han!!

Ni som trott att jag ignorerat er eller liknande, kan alltså sluta upp med det. Min mobil är eventuellt stulen... Vill ni nå mig får ni ringa på hemnummret eller leta upp min mammas mobilnummer. SUCK SOM FAN.

Nu ska jag svära alla fula ord jag kan i hela världen. Sen ska jag umgås med amanda. Heido.

/ En arg elin


2009

Gott nytt år då peeps! 2009, med nya möjligheter. Avgav ni några nya nyårslöften för det dethär året? Kommentera mer än gärna och berätta! Jag avgav inga löften, istället går jag in med inställningen att försöka ha askul, gå in helhjärtat i det jag tar för mig och umgås mycket med nära och kära.

En uppdatering av min nyårsafton kommer troligen senare, jag är lite för trött för längre blogginlägg just nu. ZZzzzz

Jag vill slutligen gratulera min blogg som fyller 1 år idag! Ja må den leva!


/ E

Dagens ungdom

Jag har konstiga vänner. Gick nyss in på Amandas blogg och kollade på fakta om henne. Bland hennes intressen fanns några vanliga saker som umgås med vänner, pilla navel.. och borsta tänderna (?!!)

Självklart var jag tvungen att ifrågasätta detta, då jag antar att ingen människa egentligen tycker att detta allmänt tidskrävande och jobbiga momentet är något utav ett sant nöje. Därav hade vi en liten msn-konva, som löd såhär:

ELIN | HEMMA säger:

gillar du att borsta tänderna?

amanda panda säger:

ja

amanda panda säger:

det är skönt

ELIN | HEMMA säger:

du är sjuk


RSS 2.0